Okostelefonom nagyon lassan tölt, ha használom akkor még merül is, régebben nem így volt miért?
Figyelt kérdés
Fél éves Huawei P smart 2019, máskor simán feltöltött használat közben is, de most meg ugyanazzal a töltővel és kábellel meg merül Töltés közben hogyha használom a készüléket... Miért változott ez így meg?2021. jan. 21. 19:03
1/5 anonim válasza:
RIP akkumulátor...garis, vidd vissza!
2/5 anonim válasza:
elvileg az akkura egy év gari van, így dijmentesen cserélik neked.
egyébként másik töltővel és kábellel is produkálja ezt?
én 500mA töltővel töltöm a telefonom (p20 pro, +30% durván másfél óra), de használat közben is töltődik rendesen.
3/5 anonim válasza:
"ugyanazzal a töltővel és kábellel meg merül "
Gondolom ezt egy másik töltővel és kábellel is tesztelted, azzal pedig jól működött.
4/5 A kérdező kommentje:
Még nem teszteltem másik kábellel és töltővel, mondván ezekkel is működnie kellene, nagyon lassan tölt akkor gyorsan miért nem tud?
2021. jan. 21. 20:55
5/5 A kérdező kommentje:
Pláne úgy hogy régebben ugyanezzel a kombinációval megtudott még akkor is mikor használtam éppen.
2021. jan. 21. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!