Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 30 eves nonek mennyi...

Egy 30 eves nonek mennyi penze kell hogy legyen?

Figyelt kérdés
Miket kell elernie az eletben? hol kellene tartania mar 30 evesen?
2021. jan. 22. 12:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
83%
hogy megéljen a maga emberségéből
2021. jan. 22. 18:41
 52/62 anonim ***** válasza:
12%

Nyuszikám, szerinted egy faszinak kellesz többre, ha nem vagy a gyermekei anyja, egy kóbor numeránál 30 és 40 közt?

Megsúgom: nem. És azt is: 50 körül már bottal sem piszkál meg, hiszen ott van a friss-ropogós 16+ korosztály.

De mire erre rájössz, elment a hajó, oszt pelenkázhatod a Fifikét.

2021. jan. 22. 18:48
 53/62 anonim ***** válasza:
77%

"Nyuszikám, szerinted egy faszinak kellesz többre, ha nem vagy a gyermekei anyja, egy kóbor numeránál 30 és 40 közt?"

Ajajj, szupermami bedurvult. Hát, ezzel úgy tűnik arra akarsz célozni, hogy 30-on felül, ha csak nem petéztél le, már esélyed sincs normális kapcsolatra.

Megsúgok egy történetet: Ismerősi körömben egy sebész főorvos néhány éve hagyta ott idegbeteg, csúnyácska, ducika 30-as feleségét egy 45 éves jónőért, azóta is boldogan élnek. A kislányát természetesen látogatja.

Inkább magadat képezd, ne csak a méhedet:P

2021. jan. 22. 19:32
 54/62 anonim ***** válasza:
17%
53: veszed észre, hogy ezzel pont engem erősítesz meg? elhagyta 0 30-as feleséget egy elkötelezettség nélkül dugható "jónőért", régi mese
2021. jan. 22. 19:53
 55/62 anonim ***** válasza:
84%
Ja, nyilván "dugnak" a te szavaiddal, mivel már x éve házasok:) Nem tudom, honnan veszed, hogy attól leszel vonzó a pasid számára, ha szülsz x gyereket:D A szavaid alapján elég primitív is vagy. A férfiak kedves, finom nőket keresnek, nem agresszív vérmamikat.
2021. jan. 22. 20:20
 56/62 anonim ***** válasza:
16%
Attól miért agresszív vérmami, mert leírja az igazságot? 30 felett csak a maradék marad, sajnos ez így van. Aki normális az már elkelt. Utána pedig az elváltak között lehet még keresgélni normálist.
2021. jan. 23. 08:44
 57/62 anonim ***** válasza:
75%
Majd pont te mondod meg, hogy ki a normális:) Van, aki 30x évesen lép ki egy komoly kapcsolatból, akkor az húzza le a rolót? Egy másik ismerősöm 39 évesen most szülte meg a babajat a férjének, akit kb 2 éve talált, miután az előző pasija évekig nem vette el, csak az idejét rabolta. Gyönyörű, boldog kismama. Ez a "szülj 30-ig, mert utána selejt vagy" elég béna szöveg, azok hirdetik, akiknek se céljuk, se életük.
2021. jan. 23. 11:46
 58/62 anonim ***** válasza:
26%
Lehet, hogy a te barátnőd így volt, viszont az én korosztályomban a 33-35 éves nők igencsak el vannak keseredve. Csak kúrogatni akarják őket a pasik, és nem igazán találnak normálisat. Nekem van célom, életem, karrierem és örülök, hogy van férjem is és nem kell szingliként leélnem az életem, vagy nagymamakorban szülnöm.
2021. jan. 23. 12:23
 59/62 anonim ***** válasza:
40%
Figyu Mami, nem tudom, mi fáj ennyire, de már a sokadik kommentet írod, ami tökre nem a kérdéshez kapcsolódik, nem tűnik fel? Nyugodtan örvengess a férjednek, aki pár év múlva úgyis elhagy egy normális, vonzó nőért, aki nem ennyire idegbeteg:) Te vagy rá az élő példa, hogy nem mindenki normális, aki "30-ig elkelt":D
2021. jan. 23. 15:14
 60/62 anonim ***** válasza:
51%
Sajnálom, hogy nem jött össze neked semmi és ennyire rosszindulatú lettél.
2021. jan. 23. 16:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!