Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 30 eves nonek mennyi...

Egy 30 eves nonek mennyi penze kell hogy legyen?

Figyelt kérdés
Miket kell elernie az eletben? hol kellene tartania mar 30 evesen?
2021. jan. 22. 12:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
77%

"Szerintem:Férjezett, minimum egy gyerek, ingatlan (hitelből akàr),egy normàlis autó és kb 2 millió félretett pénz.Ez lenne az ideàlis."

És aki se férjhez nem akar menni, se gyereket nem akar szülni akkor ő már kiesett az ideális szerepből vagy hogy van ez?

2021. jan. 22. 12:43
 12/62 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem igen. Én csalàdban képzelem az ideàlis életet.
2021. jan. 22. 12:44
 13/62 anonim ***** válasza:
76%
7es vagyok, azt gondolom, nincsen joga senkinek meghatározni azt, hogy mikor akar szülni, mert ez magánügy. Valamiért ebben az országban a nők méhe közügy lett, pedig ez 2 emberre tartozik kizárólag, arra a párra, akik vállalnak vagy nem gyereket. Írtam, hogy 32 vagyok, igen, szerettem volna fiatalabb korban anya lenni , de eddig a kapcsolataim nem alakultak úgy és erről nem egyedül en tehetek. De nem fogom magam kevesebbnek érezni azért, mert nem vagyok még anya. Szerencsére egészséges vagyok és ma tart ott az orvostudomány, hogy 35 évesen is lehet egészséges gyermeket szülni.
2021. jan. 22. 12:45
 14/62 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanott ahol egy 30 éves férfinak.
2021. jan. 22. 12:46
 15/62 anonim ***** válasza:
82%
oké, akkor fogalmazz úgy, hogy számodra ideális, ne általános igazságként közöld. Mert nem minden nőnek vágya férjhez menni és/vagy gyereket szülni.
2021. jan. 22. 12:46
 16/62 anonim ***** válasza:
85%
Ja és még valami, megint 7es vagyok. Az, hogy van-e gyereked, szerintem nem a sikeresség mérföldköve. Inkább az, hogy legyél önazonos, állj ki magadért, legyél jó abban a szakmában, amit választottál stb. de az, hogy szülsz vagy nem, az nem siker, az egy tényező. E nélkül is lehetsz sikeres ember és ezzel együtt is sikertelen.
2021. jan. 22. 12:49
 17/62 anonim ***** válasza:
21%
10. Te idióta vagy. Majd pont akkor fog szülni egy olyan család tagja akik jellemzően 100 évig egészségesek, mint egy olyan akiknél kipurcannak 25 fölött, és már 12 évesen nehezükre esik kibírni hogy a tesó ne szexualizálja meg őket. Ennyit ér az "ideális" időpont.
2021. jan. 22. 12:49
 18/62 anonim ***** válasza:
19%
Mindenki a sajàt véleményét írja le itt.Az orvostudomàny egyébként nem ott tart, hogy màr öregen is lehet egészséges gyereket szülni,hanem kiszűrik a beteg gyereket és megölik..azért ez nem ugyanaz. Amúgy érdekes, hogy mindig kiderül a nagy gyerekelleneseknél, hogy ők is szerettek volna koràbban csaknem jött össze.
2021. jan. 22. 12:50
 19/62 anonim ***** válasza:
83%
8-as választ írtam, de nagyon le lettem pontozva. Nagyon fáj egyeseknek, hogy valamilyen szintű elvárás nyomja a vállukat. De siránkozni nagyon tudnak. Nekem jó, ha nekik is.
2021. jan. 22. 12:52
 20/62 anonim ***** válasza:
12%
De akkor azt írom,hogy 30 évesen otthon kell hereverézni és bulikàzni, itt életképtelenéknél ez a szimpi hozzààllas.Hajrà.
2021. jan. 22. 12:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!