Nem látok értéket a huszonéves csajokban?
Nem a diplomát fizetik meg. Arról is írj listát, ki helyezkedett el a tanult szakjához kapcsolódóan:)
Lehetnek kivételek akik jól keresnek diplomával, de ismerek egy gázszerelőt aki diploma nélkül keres milliárdokat. :)
Ne legyél már ilyen hülye, végzettség nélkül hol lehet ezeket a szakmákat betölteni butus? Csak azt fizetik meg hogy évekig is akár te kitanultad. Te nagyon hülye vagy. Ezekkel már miért ne lehetne elhelyezkedni? "Arról is írj listát, ki helyezkedett el a tanult szakjához kapcsolódóan" gondolod kiférne? :DDD
Az ilyen Lölő meg Lajcsiékat hagyjuk már, millióból 1.
"nem hiszek a jo diplomaban, a jo munkat fizetik meg"
Aha. Es ezt elmondod a haziorvosodnak is? Hogy legyszi tobbet ne vizsgaljon meg mert csak egy diploma van a kezeben?
Ezeket az orvosokat ne is mond. Fülmosásra 2 hetes időpontot adtak.
A 160 kilós orvosnő mondja fateromnak, h egyen több zöldséget, mert elfog hízni. (98kg) :'D
Az orvos ne is vizsgáljon meg...
Szóval aki elvégzi a jogot, az sikeres ügyvéd lesz? Aki az építészmérnökit, az sikeres építész? Vagy inkább elmegy mosogatni minimálbérért ? :)
Szerintem te is az utóbbi leszel.
Es dilomaval nem csinalhatod azt amit szeretsz?? Mi a f.
Szoval ha eleteket akarok menteni ne menjek orvosnak mert az diplomas. Vagy mentonek. Vagy bárminek. Ok ertem főnök.
Miert is all messze amugy a realitástol? Haver egyetemen 60%tol kettes. Mindenbol. (legalabbis legtöbb helyen).
Nem mindegy, hogy a hülye okoskodik, vagy az okos hülyéskedik, na.
Én soha nem fogom letenni a diplomát, mert van ahová elég az amit a munkákban szerzett tapasztalatommal megoldok, és több lehetőségem is van más munkákban teljesíteni a szintet. De eszem ágában se lenne összemérni a tudásom egy szakképzett, doktorált, diplomás emberével... Azért nem minden olyan fekete ahogy te látod kérdező, lehet, hogy a mellkas témához papírok nélkül hozzászólsz, de attól még nem fogsz tudni szívműtétet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!