Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem látok értéket a huszonéves...

Nem látok értéket a huszonéves csajokban?

Figyelt kérdés
Ti láttok bármi értéket? Csordakövetők, flegmák, irreális elvárások az élettől, munkakerülők és az internetet is csak social mediaként képesek használni. Mi az értelme ezen embereknek?
2021. jan. 19. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
97%
Nem látsz. Mert nem is akarsz. Írhatunk akármit utána úgyis folytatod, hogy pedig még ezt is csinálják meg azt is...
2021. jan. 19. 14:04
 42/73 anonim ***** válasza:
91%

7es vagyok

Ez a ferfiaknak jut a kemeny fizikai munka hahahahhaa. Nagyobb viccet nem hallottam meg.

Nalunk edesanyammal es a nagymamammal lakok (akirol ugye gondoskodok) szerinted nalunk ki vagja a fat es hordja be? Ki megy nyaron 12 orazni a balatonra hogy legyen valami plusz penz? Tetkozasra beszolsz de a tobbire nem? Egyetemre meg altalaban az megy aki nem eri be a 3 muszakos fos fizikai munkaval. Neked is adott volt a lehetőség valszeg.

Nem minden 20 eves mutogatja magat neten. Nekem pl egyedül instam van ott is van 3 kep kint azok is a rajzaimrol. Huha akkor biztos egy magamutogato k.rva vagyok.

Szanalmas vagy. Bar gondolom se csaladod, se baratnod, se senkid ennyi elettel😂

2021. jan. 19. 14:06
 43/73 anonim ***** válasza:
82%
Amikor nem dolgozom számítógépes játékokkal játszom és órákat tudok róluk beszélni is, imádom a scifi és fantasy könyveket a romantikusoktól viszont hányok, oda vagyok a természettudományokért és a filozófiáért ezért több munkahelyen is okoskának csúfoltak, magamnak varrom a ruháim felét, na nem azért mert nem tetszik a mainstream vonal, hanem mert élvezem csinálni és nem akarok gyereket. Na mindezért rendkívül különcnek tartanak sokan, volt olyan is, hogy azt mondták, ütnivaló vagyok. Én elviselem mert sokkal boldogabbá tesz az, hogy önmagam lehetek,mint az hogy mindenki kedvel, de az ember társasági lény, és a legtöbbjüknek az elfogadás a legfontosabb amihez az kell, hogy majdnem ugyanolyanok legyenek. Ez az értelme a viselkedésüknek
2021. jan. 19. 14:23
 44/73 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, mit értesz az alatt, hogy irreális elvárások az élettől?
2021. jan. 19. 14:45
 45/73 anonim ***** válasza:
77%
#42 ezért ne írj neki mert csak beléd akar kötni, unalomból meg irígységből, mert neki feleennyi se sikerült soha, és másokon akarja levezetni a megkeseredettségét.
2021. jan. 19. 15:16
 46/73 anonim ***** válasza:
15%

Már elengedtem ezt a temát. Most a diplomával nem értek egyet. Ebbe az országba szakmunkásokk kellenek. Pl.: villany, fűtés, víz, gáz szerelő.

Én egyik sem vagyok, de hallani, h ezek hülyére keresik magukat. Miért? Mert hiàny van belőlük.

A büfészakos DIPLOMÁS meg megy angliába mosogatni, ausztriába felszolgálni, svájcba meg cumikázni.

És ezt nem én, a random senki találom ki, hanem ez az élet furcsa játéka.

2021. jan. 19. 16:24
 47/73 anonim ***** válasza:
82%

Mivel a diplomas nem kapja meg a diplomajaert a normal fizetest ja kimegy kulfoldre. Mit csinaljon? Rohadjon itthon a 240 bruttos fizetessel? Akkor mar inkabb ausztria 1500 euroval.

Es tudod miert nem mennek ki a szakmunkasok? Pedig sokkal tobbet keresnenek ok is.. Azert mert nem tanultak nyelvet (tisztelet a kivetelnek) , a legtobb diplomas meg 2 nyelvvizsgaval rendelkezik mire vegez ezert siman kikoltozik kulfoldre es milyen jol teszi! Több penz, tobb lehetoseg stb.

En tisztelem a szakmunkasokat de mar talalkoztam eletemben 1-2vel akik kicsit megprobaltak atb.szni az embert.

Arrol ne is beszeljunk hogy mivel hiányszakmak, tanfolyamokkal probalnak atkepezni embereket csak ugye ezek a tanfolymok 2-3 honaposak. Annyi alatt meg semmit nem tanulsz meg. Szoval inkabb fogalmazzunk úgy hogy a JO szakmunkasok megkeresik a maguknal valot mert megerdemlik.

2021. jan. 19. 17:00
 48/73 A kérdező kommentje:
A diplomás ha kimegy, általában nem diplomás melóhoz jut. Az általa lenezett kétkezi melót fogja végezni. 1500 euro nem sok, egyebkent a minimalber ennel kevesebb. Albérlet autó fenntartás, megélhetés a nagyját el is viszi. Ennek nem sok értelme van, ha belegondolsz.
2021. jan. 19. 17:20
 49/73 anonim ***** válasza:
82%

1500 euro nettó nem sok? Te miről beszélsz? Az fel millio forint. Fel Magyarország gazdag lenne ha nalunk alapjaraton ennyit keresnének az emberek. Szerintem miert megy mindenki kulfoldre?

A minimalber jelenleg 210 korul van. Marmint a bruttoja. Xdddd abbol lesz 160 korul?

Akkor melyik eri meg? Egyebkent azt csinalja a legjobban aki kint keres, de haza tud jonni. Tehat pl Ausztria.

Meg miert nezne le egy diplomas a ketkezu munkat? En diplomas vagyok de szerintem egy szakmunkas (ha persze jol dolgozik) boven feler egy diplomassal, sot.

2021. jan. 19. 17:38
 50/73 anonim ***** válasza:
95%
Attól még, mert te nem értesz egyet - nem mintha bárki kérdezte volna - mi még le fogunk diplomázni, ha tetszik, ha nem.
2021. jan. 19. 17:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!