Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem látok értéket a huszonéves...

Nem látok értéket a huszonéves csajokban?

Figyelt kérdés
Ti láttok bármi értéket? Csordakövetők, flegmák, irreális elvárások az élettől, munkakerülők és az internetet is csak social mediaként képesek használni. Mi az értelme ezen embereknek?
2021. jan. 19. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
13%

Oké,akkor hol tudsz napi 10-12 óra munka mellett korrekt, normális nőkkel ismerkedni?

Akiböl még nem esett ki 2 gyerek a csok-hitel miatt.

2021. jan. 19. 12:34
 32/73 anonim ***** válasza:
98%

Miért a nőkkel van a baj, ha te dolgozol ennyit és te nem ismerkedsz jól? Most komolyan másokkal van a probléma? :D

Ha ennyit dolgozol, valószínűleg fenn se tudnál tartani egy érdemi kapcsolatot, mert egyszerűen nem lenne időtök egymásra.

2021. jan. 19. 12:37
 33/73 anonim ***** válasza:
91%
Na látod, pont ez a probléma. Valószínűleg, ha ilyenek találnak be, te sem lehetsz különb, csak azt hiszed magadról.
2021. jan. 19. 12:38
 34/73 anonim ***** válasza:
98%
Zsák a foltját, ugye.
2021. jan. 19. 12:40
 35/73 anonim ***** válasza:
100%
Én például a Campuson meg egyetemen ismerkedek csoporttársakkal, más szakosokkal. Velük tudok a legjobban elbeszélgetni, adott a téma, tudják miről beszélek, ők is átélik, és nem néz le, hogy csak az időt akarom húzni, meg kerülöm a munkát :)))))
2021. jan. 19. 12:42
 36/73 anonim ***** válasza:
21%

Ebben az országban mindenki részmunkaidős? Dolgoznak 4 órát és kész? Megvan a netto 260 és kefélnek egész hátralévő nap?

Mert akkor valamit nagyon elkurtam az életemben.

Az átlag melós embernek a lehetőségei korlátozottak. Amit a korlátozásban lát, az szar. Szenny, tetkos qurva.

Jobb anyagi helyzetem van a nagy átlaghoz képest. Tegyük fel Kiveszek 3 hónap szabit. Hol ismerkednél?

Főleg most. Na mindegy

2021. jan. 19. 12:43
 37/73 anonim ***** válasza:
88%

Veled van a probléma, ha csak ilyen nőkhöz kerülsz közel. A maga körül lévő közösségeket az ember válogatja.

Én mindig egy hobbimhoz köthető közösségben ismerkedtem. Egy ilyenben ismertem meg a barátnőmet öt évvel ezelőtt, de a lányok 99%-a nagyon jófej és okos volt. Ha nem is a legszebbek, mind igényes volt.

2021. jan. 19. 12:46
 38/73 anonim ***** válasza:
98%
Ilyen undorító stílussal nem ismerkednék.
2021. jan. 19. 12:46
 39/73 anonim ***** válasza:
100%

"Az átlag melós embernek a lehetőségei korlátozottak. Amit a korlátozásban lát, az szar. Szenny, tetkos qurva."

Ha így beszélsz másokról, hogy várod el, hogy veled bárki is normálisan bánjon? Azt kapod, amit adsz. Lehet aki neked kellene, pont ugyanígy néz le téged. What goes around, comes around. :)

2021. jan. 19. 12:49
 40/73 anonim ***** válasza:
91%

Tudjátok mi a poén? Rákattintasz egy ilyen kérdésre, az első kettő hsz. #1 mi értelme a létezésnek? #2 hogy fejlődj.

Írja ezt pont a suttyó maradi kérdező. XDDDD

2021. jan. 19. 12:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!