Nyugtassatok meg 15-20 évesek, nektek is így áll a napotok?
Figyelt kérdés
Az alvásotok teljesen összezavarodott már, a nap nagy részében fekszetek ültök és neten nyomkodjátok?
Nekem semmi kedvem más semmihez, fogytam is a semmittevéstől, néha enni is elfelejtek.
2021. jan. 18. 20:41
31/31 anonim válasza:
Annyira bírom amúgy hogy itt mindenki olyan tökéletes. Akinek a lánya ilyen meg olyan tanulmányi versenyt csinál és a kérdező majd semmit sem fog elérni egész életében.... Gratulálok! Ennyi alapján minősítesz valakit amennyit ide leír, nem gondolsz bele abba hogy neki lehet hogy más a helyzete, mentalitása, mint a te gyerekednek? Képzeljétek kedves tökéletesek és tökéletes gyerekűek, mi a barátnőimmel mindannyian egyetemre járunk, a 4. nyelven tanulunk, plusz még edzünk is, de 4-ünkből 3-an eljutottunk arra a szintre, hogy elkezdtünk pszichológushoz járni a karantén miatt, mert már felkelni sem volt kedvünk konrétan. Én pl a covid előtt folyamatosan utaztam, többek között ezért visel meg, de mindenkit másért. És attól h az xy jól viseli és ezt meg azt csinál, az nem jelenti azt, hogy én is ugyanúgy viselem. (És képzeljétek el, hogy "lesz belőlem valaki") Szóval a másik szidása és mindennek lehordása helyett lehetne építő jellegű kritikát is megfogalmazni. Rosszindulatúak.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!