Persze persze haszontalan lúzer senkik leszünk 😂😂 nincs hátra még több évtizeded és ha 18 éves korodban néhány hónapig lógatod a lábad akkor egy pancser maradsz örökre 😂
2021. jan. 19. 01:24
13/31 A kérdező kommentje:
Nem is vagyok 18 xDD
2021. jan. 19. 01:26
14/31 anonim válasza:
Na akkor meg főleg egy utolsó csöves leszel
2021. jan. 19. 01:43
15/31 anonim válasza:
#12 ezzel a mentalitással igen. Nyilván ha változik a mentalitásod, "néhány hónap után", ahogy írod, akkor nem. Nem olyan bonyolult. De ebbe bele lehet ragadni, szóval vigyázz meddig tologatod azt a néhány hónapot.
2021. jan. 19. 07:22
16/31 anonim válasza:
Nekem is, de nem hiszem, hogy velem lenne a baj... Nem egy-két hete vagy egy-két hónapja áll fenn a járványhelyzet, a távoktatás és a mindenféle korlátozások, hanem már kb. 1 éve. Én március óta itthon vagyok és ennyi idő után már rohadtul nem találok benne semmi pozitívumot. Tavasszal még nekem sem volt semmi bajom, szinte ugyanúgy zajlott az életem mint korábban és akkor még én is örültem neki, hogy picit jobban be tudtam osztani az időmet, több mindent ki tudtam próbálni (gondolok itt hobbira, szabadidős tevékenységekre és akkor még tényleg volt több online event is), nyugisabbak voltak a mindennapok stb., jó volt. Most viszont már megpusztulok itthon. Az online oktatás is fényévekkel rosszabb lett, eszméletlen mennyiségű anyagot kaptunk és megnőttek a követelmények. Kb. éjjel-nappal azt a kicseszett monitort bámultam. Én sem tudok normálisan aludni, cserébe folyton kimerültnek érzem magam. Én nem fogytam, hanem meghíztam. Mostanra már csak nyögvenyelősen tartjuk a kapcsolatot a barátokkal, szaktársakkal is. Semmihez nincsen már kedvem, motivációm, energiám, nemhogy még online egyetemi kurzusokat végezzek, nyelvet tanuljak meg mit tudjam én.
2021. jan. 19. 12:40
17/31 A kérdező kommentje:
ugyan ez nekem is, én is híztam tavasszal, de most már annyira nincs semmihez hogy keveset eszek+ stressz
2021. jan. 19. 12:46
18/31 anonim válasza:
Ha szereted amivel foglalkozol, akkor ennek nem kellett valtoznia.
A barátokkal lehet tartani a kapcsolatot ugyanugy, mi hetente online sorozunk, tarsasozunk, beszelgetunk egy estét az egyik baráti tarsasagommal. Ja, hogy energiát kell belefektetni, es az mar nem akaródzik, akkor nyilvan nincs semmi.
Ez a jarvanyhelyzet megmutatja ki eletkepes, es ki az aki csak lógott azon amit elé pakoltak.
2021. jan. 19. 12:49
19/31 anonim válasza:
Ennek semmi köze az életképességhez. Gondolom te se hallottál még a monotóniáról.
2021. jan. 19. 13:05
20/31 anonim válasza:
#19 nekem nem monoton amit csinálok. A környezet az otthonomban pedig olyan amilyet ki akartam alakítani magamnak. Neked az adta a változatosságot, hogy osztálytermekben kell ülni, és emberek között vagy, és nem az amivel foglalkozol. Mert utóbbi nem változott, csak a csomagolása.
A párom 20, a pandemic kezdete ota megtanult egy nyelvet, programozni, járja a sulit, online dolgozgat, és jól érezzük magunkat. Mindenki azt kezd magával, amire képes, szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!