Miért zavarja az emberek többségét a driftelés, magyarul "csúszkálás"?
Minap leesett a hó Magyarország több pontján, fogtam magam és kerítettem egy mindentől távol álló parkolót, ahol egy autó se parkolt. Gyakorolgattam, csúszkáltam. 3 perc se telt el és egy járókelő egyből ordítani kezdett.
Régebb óta szeretném feltenni ezt a kérdést csak sose vettem rá a fáradságot, egészen a fent említett történetig.
Több videót is látni, amik alatt kommentben szidják a sofőrt, hogy mekkora hülye, nem normális stb
A kérdést nem azért írtam ki, mert ennyire a szívemre vettem az ügyet, egyszerűen motort bőgetve, bemutatva elhajtottam:D
Miért baja ez mindenkinek? Nektek mi a véleményetek róla? Akinek tényleg ennyire felcseszi az agyát, miért?
Talán mert veszélyben érzi magát az ember, mert tényleg nem tudhatod, hogy valami mentális betegségben szenvedő, vagy részeg, vagy drogos a vezető, és a következő pillanatban elgazol 10 embert. Láttunk már ilyet.
Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor az úton látom, hogy mögöttem a normális forgalomban hatalmas sebesseggel száguld két BMW egymás után, két huszonéves gyerek vezeti őket, versenyeznek, és kvara lexarjak, hogy ha miattuk valaki ártatlan ott döglik meg az úton.
Na nekem ez hasonló kategóriájú, akkor is, ha a saját telkeden csinálod, mert én ettől nem nyugszom meg, hanem ideges leszek.
Te még mindig nem Magyarországon élsz? Szeritned az autó jogsival megy? Napi hírekben van, hogy jogsi nélkül mit csinált valaki.
Akinek nincs meg a 8 általános végzettség, annak sem lehet jogsija. Ugye? De te is láttál már írástudatlant vezetni? Mert Érden van jó pár ember, aki vezet, de jogszabályszerint nem lehet jogsija.
Rokonom megvakult 9 évig volt érvényes jogsija. Nem vonták vissza.
Szóval tanuld meg! Az autó nem jogsival megy. És nem csak az vezet, akinek törvény szerint van jogsija. És a volán mögött nem csak az ül, akinek van jogsija.
A "véremben van a vezetés tesó" szöveget a tévé is leadta!
A rendes driftelés elég menő, amikor kifejezetten erre beállított autókkal, erre való pályán csinálják. Van egy haverom aki versenyez is.
Közforgalomban ön- és közveszélyes.
Ha tényleg elhagyatott helyen csinálod és óvatos vagy, akkor nincs gond vele szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!