"csapatós" helyek Debrecenben? (Hóban történő csúszkálásra, kocsival)
Tudnátok mondani olyan helyeket Debrecenben, amelyek megfelelnek olyan kritériumoknak, mint például:
Legyen lebetonozva vagy leaszfaltozva, legyen viszonylag nagy és legyen "kihalt" vagy legalább is nagyon minimális forgalmú.
Még így a tél folyamán reménykedek egy kis hóba, és jó lenne pár hely, ahol lehet kicsit bohóckodni és a kéziféket rángatni :D :D
Mivel üti meg a bokáját?
Azzal, hogy éjszaka, a közúti forgalom elől elzárt, üres parkolóban (senkit sem veszélyeztetve) a saját kocsijával a hóban farolgat, és gyakorolja a megcsúszás elhárítását?
Tudnál esetleg valami törvényi hátteret a bokaütéshez? Mert én eddig úgy hittem hogy ez nem tilos, de itt már semmit sem lehet tudni...
A parkoló az közforgalom számára megnyitott magánterület, vagy simán közforgalmi terület.
Ahogyan a balra kanyarodni tilos táblánál is érdektelen, egyedül vagy éppen ott, vagy erős a forgalom, a parkoló üressége is irreleváns.
A közlekedés biztonságának veszélyeztetése büntetendő itt is.
Csak elzárt magánterületen lehet bohóckodni, a tulajdonos engedélyével. Ha kár keletkezik, netán baleset az ilyen helyen, azért is felelni kell.
Köszönöm a válaszokat!
áhh ez mindenképp esti 8-9 utáni időszakokba lenne.
Nekem is a nagyobb bevásárlóközpontok, este kihalt parkolói ugrottak be először, azokból pedig akad egy pár, szóval lehet nem is érdemes tovább kutakodni más helyek iránt...
Bár, ha akad még valami hely, ami a fent említett kritériumoknak megfelel, az nem lenne rossz.
Egyébként, igen, tisztába vagyok vele, hogy az efféle "közlekedési formák" még a parkolókban sem túl szabályosak, de ettől most tekintsünk el, hisz saját felelőssége az embernek.
A károkozásról meg azt gondolom, hogy egy parkolóban, ahol nincsenek más autók, ott csak a sajátomba tudok kárt okozni, és azt megrongálni,ami rám tartozik.
A baleset gondolata sem butaság, de mivel teljesen ész nélkül a bohóckodás sem mehet, így ott van, hogy körültekintően menne a dolog, így ha bárki idegen járókelő ott van, akkor inkább arrébbmegyek'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!