Miért zavarja az emberek többségét a driftelés, magyarul "csúszkálás"?
Minap leesett a hó Magyarország több pontján, fogtam magam és kerítettem egy mindentől távol álló parkolót, ahol egy autó se parkolt. Gyakorolgattam, csúszkáltam. 3 perc se telt el és egy járókelő egyből ordítani kezdett.
Régebb óta szeretném feltenni ezt a kérdést csak sose vettem rá a fáradságot, egészen a fent említett történetig.
Több videót is látni, amik alatt kommentben szidják a sofőrt, hogy mekkora hülye, nem normális stb
A kérdést nem azért írtam ki, mert ennyire a szívemre vettem az ügyet, egyszerűen motort bőgetve, bemutatva elhajtottam:D
Miért baja ez mindenkinek? Nektek mi a véleményetek róla? Akinek tényleg ennyire felcseszi az agyát, miért?
Forgalomban és forgalmas parkolókban ahol másokat veszélyeztet, azoknak tényleg belehúznám a fejét a kormányba.
De aki tényleg direkt elmegy elhagyatott helyekre, mert tisztában van vele, hogy másokat ez zavarhat, azokkal szerintem nincs semmi baj.
Csak az a baj, hogy ez két külön embertípust is jelent. Aki forgalomban csinálja, az másoknak akar vagánykodni. (Bár ezt sem értem, mert úgysem látom ki ül az autóban, úgyhogy felőlem a pápa is driftelhet előttem.)
Aki pedig képes elmenni máshová, az tényleg csak saját maga miatt meg egy kis izgalom miatt csinálja.
Itt én se azokra gondoltam akik forgalomban vagánykodnak, az tényleg hatalmas felelőtlenség.
Én álláspontom szerint mindenkire ráférne egy kis tapasztalat, hogy mit csinál az autója, ha elveszti a tapadást.
A gyalogos fényévekre volt tőlem.
Igen, ismerem a kreszt, másképp nem lehetne jogosítványom.
"A kérdést nem azért írtam ki, mert ennyire a szívemre vettem az ügyet, egyszerűen motort bőgetve, bemutatva elhajtottam:D"
Valószínűleg azért, mert általában (hangsúlyozom, általában!!) ilyen stílus is párosul a manőverhez.
És az emberek nem szeretik magukat veszélyben érezni. Illetve nem lehet tudni ilyenkor, hogy tényleg csak kipróbàlja az illető, vagy épp idegbeteg, és mindjárt a tömegbe hajt...
Köztem és a járókelő között egy kerítés és egy úttest volt. Ha teljesen elveszítem az irányítást akkor a kerítésnek megyek neki.
Saját autó, saját test, saját felelősség.
Esélytelen volt, hogy ott bárkinek is sérülést okozzak. (Hacsak nem robban fel az autó és a repülő motorháztető le nem szakítja a gyalogos fejét, bár úgy gondolom erre kicsi az esély)
Jómagam a tapasztalatszerzés és az izgalom miatt driftelgettem.
Egyébként ez egy kis faluban, az isten háta mögött történt.
Megkérdezhetem, hogy a kisfiú esetében mi történt pontosan? Nem kötekedni szeretnék, kíváncsi vagyok. Akár privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!