Csak szerintem nem számít nagy dolognak a családalapítás?
Ismerek pár embert, akik arra verik a mellüket, hogy van feleségük/gyerekük. És állandóan azt mondogatják, hogy ők már elértek valamit az életben. Most ezzel én vagyok az egyetlen vagy más is úgy gondolja, hogy ez szinte semminek számít. Ez nem valódi cél és tudás se kell hozzá (jól felneveleni egy gyereket más, de az meg 20+ év után lesz valami, nem akkor mikor születik).
Ti hogyan vélekedtek a témáról?
Pacsi, kérdező:).
Sokan úgy állítják be, mintha valami kötelező dolog lenne lekölykezni, hát pedig nem az. Se a pártalálás nem kötelező azt nézve, hogy "milyen hosszúak" ezek a mai szupcsi kspcsik. Oksi?
Egyetértek.
Én azt gondolom hogy inkább minőségi, mintsem mennyiségi népességfejlődés szükséges.
Engem is idegesítenek az ilyen emberek. Sosem tudom, hogy mit vár tőlem. Nagyobb tiszteletet? Előnyöket, pozitív diszkriminációt? Szóval én már egybol érzem ahogy húz le.
Igen, nagy dolog ha az embernek családja van - de ez annak az embernek az. A többinek nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!