A 20 év körüli férfiak mennyire önnállóak?
Tudnak e már külön házban élni..
Gondoskodni magukról..
Tervezgetni a jövőt
Tervezgetni a családjukat,gyerekvállalás..
Ilyenekre lennék kíváncsi.☺
"Tudnak e már külön házban élni.."
Felejtsd el. Akinek nem toltak a szülei egy házat a feneke alá, az max egy szobát tud bérelni többedmagával valami nyomorult kis lakásban.
A kerdezo nem arra gondol h van e sajat ingatlanuk, hanem h a szuloi segitsegtol gondoskodastol tavol, egyedul el tudjak e magukat latni vagy feladja a lecket a vajas kenyer is?
Mindazonaltal kerdezo, te hol elsz? 30as faszik is olyan benak h rendelni sem tudnak kajat, nem h fozni :D
A jovo tervezgetese meg kb abbol all naluk h mikor fejezik be az iskolat, nem arrol, h mikor vallaljanak gyereket.
Ha olyan ffit keresel, akivel tervezni lehet, ne a 20-28 koztibe keresgelj..
>Tudnak e már külön házban élni..
Pénzfüggő. Ha valaki abban a helyzetban van, hogy futja neki önálló ingatlantulajdonra vagy bérleményre, akkor szerintem igen.
>Gondoskodni magukról..
Megintcsak pénz kérdése. De amúgy simán. Én ebben a koromban sokszor voltam huzamosabban tökegyedül és önjáró voltam. Kaja, mosás, takarítás nem művészet, csak sokan túlfontoskodják.
>Tervezgetni a jövőt
Ki nem tervezgeti? :D
>Tervezgetni a családjukat,gyerekvállalás..
Na ez szerintem 20 éves férfiúknál kis kivétellel de nagyon korai lenne. Egy 20 éves fickó még technopartyra jár, autóvásárlásokon és márkás spotruhákon töri a buksit, családn nem. Max azon, hogy hogy csajozzon.
>Ilyenekre lennék kíváncsi.☺
Kb ezek jutottak eszembe
férfiak?? hahaha, inkább fiúcskák, maradjunk annyiban.
Sok 30 körüli sem amúgy...
Elvileg nem gyerekekről van szó.
A mostani 20 évesek 1999-ben születtek és nem látom őket elég talpraesettnek.
Ezért is kérdezem , mert mások véleményére is kíváncsi vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!