Van itt olyan 20-30 év közötti (főként férfi) vagy akár idősebb, aki nem akar gyereket?
Mostanában bárkivel feljön ez a téma, hogy nőként nem rajongok a gyerekekért és inkább építenék karriert és utaznék, mintsem háztartást vezessek és gyereket neveljek, egyre többen néznek rám furcsán. Anno középiskolában is, de minél idősebb vagyok, annál inkább fekete báránynak érzem magam.
Főleg a férfiak csodálkoznak rá.
Van még itt olyan férfi, aki nem akar? Csak kíváncsiságból, nincs ismerkedési szándékom, van párom. Szimplán érdekel, milyen az arány.
Illetve, ha hasonló korú nő van, tőle is szívesen hallanám, miért nem akar, és hogy lehet lepattintani a kérdezőskődő, kötekedő embereket.
Van, 34/F
Jól elvagyok a gyerekekkel, de sosem éreztem késztetést a családalapításra.
25 évesen férfiként nem nagyon akarok még, de őszintén szólva ha 1-2 év múlva összejönnék egy nővel (most jelenleg nincs) és rá 1-2 évre elkezdené felhozni a gyerek témát, akkor ultimátumot adnék neki, vagy én vagy a gyerek!
Ne érts félre, nem azt mondom, hogy nem akarok, de 25-30 év között még biztos nem, van elég más tenni való pl. karrier építés területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!