Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha azt mondom, utálom a...

Ha azt mondom, utálom a patkányt, akkor azt is utálom benne, hogy életképes, és hogy okos?

Figyelt kérdés
Mármint, a patkányokat, rágcsálókat utálom, nem szeretem őket, sőt szerintem senki sem szereti őket, de előfordul velem, hogy embereket patkányként jellemzek. Szóval, ha utálom a patkányokat(állat, nem ember), akkor az azt jelenti hogy minden ami hozzá tartozik (tulajdonságaival együtt) utálom? Vagy utáljuk, ha többes számról beszélünk?

2021. jan. 9. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk, hogy te miért utálod?
2021. jan. 9. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy te mit utálsz benne, én inkább csak félek tőle amiért betegségeket terjesztenek. Mert amúgy külsőre cuki.
2021. jan. 9. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

azt jelenti hogy minden ami hozzá tartozik (tulajdonságaival együtt) utálom?"

Nem. Azt utalod benne amivel rosszat, kárt okoz neked, vagy amelyik jellemzője undort vált ki belőled.

2021. jan. 9. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

majd jön valami majomparádé patkánytartó, amelyik leírja, hogy nem terjesztenek betegségeket.

De győzze meg őket már a nyavalya, felőlem rádioaktív fémeket is feldughatnak maguknak.

2021. jan. 17. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!