Mit tehetek ha tudom magamról hogy nem vagyok okos?
Őszintén szólva nem értem az előző (1-4.) válaszok egyikét sem.
Miért kéne erőltetnie azt, amiben nem jó?
Miért kéne egyetemre mennie? Még a politikus a legjobb válasz, de az gondolom vicc volt (egyébként a politikusok többsége jogász, tehát egyetemet végzett).
Kérdező!
Azt kell megtalálnod, amiben te jó vagy. Pl. jó a kézügyességed? Szeretsz barkácsolni? Szeretsz kertészkedni, állatokkal foglalkozni? Szeretsz emberekkel foglalkozni, nekik segíteni? Szívesen végzel fizikailag nehéz munkát? Szívesen vezetsz autót? Jól bírod a monotonitást?
Kismillió életpálya van előtted akkor is, ha nem tudsz bebiflázni ezer oldalakat, és nehezen látod át a bonyolult dolgokat.
Tanulj valamilyen szakmát, a kőművestől a fodrászig rengeteg fajta van. Lehetsz bolti eladó (abból is ezerféle van), lehetsz csomagküldő szolgálat sofőrje. Lehetsz buszvezető, rengeteg ipari cégnél tudsz végezni betanított munkát, és a multik azért nem fizetnek rosszul nekik sem.
Szóval találd meg a neked való helyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!