Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy cigány...

Mi a véleményetek egy cigány férfi - magyar nő házasságról?

Figyelt kérdés
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy működik egy ilyen házasság, esetleg személyes tapasztalatok is jöhetnek! :) Mennyire befogadó egy cigány család? (akik nem hagyományörzők)

2021. jan. 8. 23:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
A nő minden pénzét el fogják szedni es nem tud majd hova menni. Függő lesz es csoro
2021. jan. 9. 07:40
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
9, ezek amiket leírtál a nép,vagy fajnak a 99%-a. Nem is sorolható ember kategóriába. Senki nem fog megbízni bennük,aztán jön a gazsi a késsel hátbaszúrni.
2021. jan. 9. 13:04
 13/17 anonim ***** válasza:
42%

9# "Gondolom te a cigány putri, stricik, sikkasztókra gondolsz?"

Nem, kulturális különbségekre, ami nem azt jelenti hogy a bűnözőkből áll a család.

Pl.: Hogy a családon belül a nőnek meg van a szerepe. A férje jelenléte nélkül nem beszélhet más férfival stb... Ezek nem sztereotípiák, hanem a cigány háztartások nagy része ilyen.

Meg van a sajátos szabályrendszerük.

... és itt a normális családokról beszélek. Nem a sztereotípikusan bűnöző cigányokról. Ott aztán tényleg gáz lehet otthon.

Ha a férfi akihez hozzá megy a nő nem is ilyen, attól még furcsa lesz a 2 család integrálása és a nőnek is furcsa lesz az anyóshoz szokása.

Kultúrális különbségek miatt.

Persze van rengeteg olyan cigány család ami magyar viszonylatokban teljesen normális, de a valóságban a legtöbb helyen teljesen más az értékrend.

2021. jan. 9. 15:43
 14/17 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszokat! 😊
2021. jan. 9. 18:17
 15/17 anonim ***** válasza:
A fajkeveredés undorító dolog. Hát még a gyerekeknek.
2021. jan. 15. 07:38
 16/17 valaki : ***** válasza:
Nekem van ilyen felállású házaspár ismerősöm. Nagyon jók együtt. A férfi a barátnőm apja, egy példakép volt számomra gyerekkoromban, mert kiváló apa és férj. Én nem vagyok cigány, de ha megszeretek valakit, aki cigány, engem nem zavarna kicsit sem, hogy az :))
2021. márc. 16. 15:40
 17/17 anonim ***** válasza:

13-as jol irta, mondjuk szerintem ez jo hogy ilyenek, tobb tartas vana cigany nokben, tudjak hol a helyuk a ferjuk mellett (mondjuk manapsag ok is mennek lefele a lejton eleg rendesen, de a magyarok talan meg vezetnek...)

Meghat ez a ferfiak felelossege/hibaja igazabol ahol van tekintely ott nem lesz egy no lotyo vagy ha igen legalabb lesz benne annyi hogy titkolja 🤷🏼‍♀️

jan. 16. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!