Mi a véleményetek egy cigány férfi - magyar nő házasságról?
Te leszel az egesz csalad szolgaja hazassag/gyutteles kezdetetol. Dolgozni nem engednek/elveszik az eselyet vhogy.
Gumit nem hajlandoak hasznalni es koteleznek ra,h 8-9 tervezetlen gyereked szulessen egymas utan.
Inkabb maradj egyedul vagy hivj szexre fizetos fiukat. De ne tedd tonkre az eleted.
#1-es. Hülyeséget írt!
Nézd meg Szabó Zsófit! Cigány férfi a szerelme! Van már gyereke is! Nem minden cigány tartsa meg a kúlturát.
3# Ha csak a cigány családok 20%val is előfordulhatnak bajok, már akkor sem írtam hülyeséget...
Nem azt írtam, hogy ez lesz a baj, csak hogy ebből lehet probléma.
Nyílván ők is lehetnek normálisak, de így látatlanban nem tudom eldönteni...
Mindenki,aki egy példával jön az 10000-ből...Nem bírjátok ki?Ti is tudjátok,hogy az az 1 olyan ritka,mint Holdon a sajt...
1-esnek igaza van,egy magyar nő meg legyen olyan igényes,hogy nem mocskolja be a vérét. Vagy olyan igényes,hogy nem kockáztatja meg,hogy egy bűnözővel köti össze az életét. Mindenki mosolyog az elején...Az esetek 99%-ában rossz a vége. Keressen tűt a szénakazalba...
#4 Sajnálom hogy te olyan helyen laksz, ahol pont a negatív cigány kisebbséget ismerted ki. Gondolom te a cigány putri, stricik, sikkasztókra gondolsz?
Mert ahol élek, itt 40%-a cigány, de kulturált. A maradék 60% meg magyar. Jól kijövők velük. Nulla agresszió, nincs lopás, se bünözés. Cigány rendőr a falu körzeti rendőrre. Te a putrisokra meg a guccis meg a utcai drogos cigányokra gondoltál bizonyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!