Mi hiányzik az életetekből?(akár több dolgot is felsorolhattok)
Figyelt kérdés
2021. jan. 8. 22:44
11/19 anonim válasza:
Egy normális otthon (mocskos szomszéd miatt pokol az életünk), több pénz, mert mindennek megy fel az ára és egyre nehezebb megélni. Covid mentes közélet, mert már az agyunkra megy ez is.
12/19 anonim válasza:
Anyum.
Minden mást megoldok vagy elfogadom.
De ő pótolhatatlan.
14/19 A kérdező kommentje:
Utolsó,nekem is voltak hasonló gondjaim,te hol találsz "tippeket" , vagy hogy is mondjam,megoldást?
2021. jan. 9. 00:00
16/19 anonim válasza:
Egy hasznosíthatóbb agy, normális munkahely, barátnő.
17/19 anonim válasza:
Egy társ/pár magam mellé.
Igazából ez azért furcsa kijelentés tőlem, mert pár hónapja léptem ki egy kapcsolatból, amiben egyáltalán nem éreztem jól magam, és megfogadtam, hogy nekem nem kell senki, egyedül is tökéletesen elvagyok. Aztán a napokban azt álmodtam, hogy szerelmes voltam valakibe, akit egész éjszaka öleltem. Reggel amikor felkeltem, konkrétan éreztem annak az ölelésnek a helyét, és azóta olyan üresnek érzem magam (ellenben nem kérek itt privátot, köszi).
19/19 anonim válasza:
anyám, a régi életem, pénz, egészség, sok stesszmentes nap, mozgás, beszélgetés,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!