Ha a mobilodat elhagynád, feltörnék, mi #1 dolog, ami miatt a leginkább csalódott lennél?
Figyelt kérdés
2021. jan. 1. 13:54
11/11 anonim válasza:
Többnyire eszmei értéket. Nem használok felhőszolgáltatást, rajta van 3 év összes képe, videója, screenshotja, dokumentumok, amiket máshova nem töltöttem le, olyan mentett jelszavak, amiket máshol nem is tároltam, jegyzetek, egyéb infók, kártyaadatok, a legtöbb dolog személyre lett szabva (fizetési módok, billentyűzet, wifik, amiknek szintén nem tudom fejből a jelszavát), telefonszámok, fiókok, amikbe mostanában nem jelentkeztem be, szopnék egy sort, mire kitalálom, hogy mivel regisztráltam, szóval okozna fejfájást bőven.
Tudom, mentsem le... Inkább maradok annál, hogy nem hagyom el. Eddig életemben egyszer sem vesztettem el mobilt, remélhetőleg menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!