Ha a mobilodat elhagynád, feltörnék, mi #1 dolog, ami miatt a leginkább csalódott lennél?
Figyelt kérdés
2021. jan. 1. 13:54
3/11 anonim válasza:
A telefonomon egy külön mappában gyűjtöm azokat a képeket legalább 5 évre visszamenőleg, amelyek emlékeket hordoznak és sokat jelentenek számomra.
Ha a telefonomat elhagynám, ezek is elvesznének vele együtt.
4/11 anonim válasza:
Hogy ilyen figyelmetlen voltam, elhagytam és vennem kell 1 újat.
5/11 anonim válasza:
Pénzt kell kiadnom egy újra. Számok, képek természetesen mentve vannak pc-re meg pendrive-ra.
6/11 anonim válasza:
3! Ments le mindent több helyre, ha nem hagyod el is tönkremehet stb...
7/11 anonim válasza:
Eddig egy kivételével az összes telefonom elhagytam vagy ellopták, az az egy 3410-es Nokia volt, beleejtettem egy korsó sörbe. Talán az volt a "legfájdalmasabb" :)
Pont ezért nincsenek pótolhatatlan dolgok rajta. Ha feltörik, találnak pár száz fotót, legyenek vele boldogok. De óvatosan a boldogsággal, mert ha nem azonnal töröl mindent, a front kamera a háttérben fotókat készít, és amint netet kap a teló, dobja is mailben a lokációval (Tasker), tehát az úgy kevés, hogy átrendezi a Google-fiókot.
9/11 anonim válasza:
Hogy nem tudok felnőtt fejjel vigyázni kb az egyetlen dologra, amin irreálisan sok értékem van. Komolyan szánalmasnak érezném magam.
10/11 A kérdező kommentje:
Mit jelent az irreálisan sok érték?
2021. jan. 2. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!