Mi volt a legjobb dolog 2020-ban számotokra?
Ugyanez lesz 2021-ben szerintem jó eséllyel ami a hazai járvány helyzetet illeti mint most 2020-ban, sőt ha megnézitek most az első hullámmal ellentétesen terjed a második hullám.
Az első hullám tavasszal volt aktív és nyáron csendes, jelenleg úgy néz ki tavasszal lesz egy kis szabadság és nyáron be leszünk zárva ha ragaszkodik ehhez az ütemtervhez a vírus.
Szóval szerintem ezt az évet és a következő évet vonjuk egybe és pontosan egy év múlva térjünk vissza a kérdéshez még plusz 10 szavazási opcióval. Ennek a borzalomnak még nincs vége....
Munkám lett, igaz nagyon az év vége felé. Jól fizet a lehetőségekhez mérten, de fizikai, így nem tervezem sokáig csinálni. Hosszútávon para lenne.
Más jó nincs. Ja de, előző melómból még meglett a jogsi is, de ennyi. A vírus meg engem nem érint, személyesen nem sikerült még találkoznom ezzel, ellenben hallomásból már volt alkalmam hozzá (jelenleg távol élő ismerőseim lettek koronásak). Pedig ha valaki, hát én pont lexarom mi megy a világban és nem figyelek erre a vírus-mizériára sem (kötelezőket persze betartom).
A mandalorian 2. évada
DE amúgy tavaly decemberben találtam állást, úgyhogy 2020-ban összetudtam spórolni egy csomó pénzt, amivel majd el tudom érni az álmaimat, úgyhogy az.
Személyes: szintet léptem a vállalkozásomban
Nem személyes: kijutott a futballválogatott az Eb-re, feljutott az A-divízióba, a Fradi pedig a BL-főtáblára
Semmi nem volt jó.
Joe nyert, nyomorult online ok...sz@r volt, a Formula1 dögunalom volt pont mint az utóbbi években mindig , és a korlátozásokkal meg a maszkokkal is csak rosszabb lett minden.
De szerintem a jövő év sem lesz jobb, pláne ha mindenhez oltásigazolás kell majd.
De nem érdekel, nincs az az isten hogy én beoltassam magam.
"és nyáron be leszünk zárva ha ragaszkodik ehhez az ütemtervhez a vírus."
Nem a vírus ragaszkodik ehhez, hanem az "operatív törzs".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!