Mi ez a "Szia uram" dolog? Mindeni ezzel viccelődik mostanság.
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 17:59
2/9 anonim válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
2: szerinted nem ezzel kezdtem. Igaz, nem ezzel, hanem a youtube-al. De a 2. ez volt. grat
2020. dec. 30. 18:14
4/9 anonim válasza:
MLM-es idióták kedvenc köszönési formája, amikor ráírnak valaki idegenre a neten.
Valamiért sokan azt hitték, hogy a cigányokat mémelik ezzel, így az is elterjedt, hogy "sétálsz a Blahán, amikor meghallod, hogy szia uram", meg hasonlók. Pedig cigányok nem használják ezt sehol szerintem. :D
5/9 anonim válasza:
Mindig gyk-ról tudom meg az új mémeket és szlengeket :D.
6/9 anonim válasza:
Márkónak van még egy klipje, a nőügyek, az is jó.
7/9 anonim válasza:
Én a Nyugatinál hallottam, nem figyeltem, hogy cigány volt-e de valamit rám akart sózni, és tényleg így köszönt, hogy "szia uram".
8/9 anonim válasza:
En oreg vagyok, hogy ertsem, de rossz hallani. Tenyerbemaszo.
9/9 anonim válasza:
Tiszteletem, szevasz uram
Élmény volt, szia uram
Lássuk meg, fussunk neki, játsszuk meg, szevasz uram
Helyileg mikor, szevasz uram
Le vagyok merülve, szia uram
Zörgess meg, írjál rám, lőjük be, szevasz uram
Beszéljünk, szevasz uram
Be vagyok havazva, szia uram
Adjuk be, lépjük meg, húzzuk be, szevasz uram
Szia uram, szia uram, szia szia szia szia szia uram
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!