Ki mikor érezte először, hogy kezd megöregedni?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, mikor 20 évesen mellbevág, hogy nem vagy már tini, hanem ténylegesen.
Pl hogy fiatalok elkezdtek jónapotozni, a gyerekednek, aki nemrég a szobájában játszott kapcsolata lett.
Vagy akár lehet fizikai dolog is.
Mikor gondoltál rá először, hogy basszus, nem vagyok már mai gyerek?
2021. jan. 1. 12:25
1/11 anonim válasza:
Amiota rendszeresen jarok orvoshoz ...
2/11 Girlll3 válasza:
Mostanság, mert festem a hajam, pedig még csak 30 leszek, emellett volt egy durva műtétem még 20-as éveim elején. Nem mondanám, hogy csupa jó gént kaptam.
3/11 anonim válasza:
Mikor körülöttem már a korosztályomban elkezdődtek az első házasságkötések, eljegyzések. Aztán mostanában elkezdődtek az első terhességek. Olyan embereknél, akikkel néhány éve még vérremenően játszottam az ikszbokszon, középiskolások voltunk stb.
4/11 anonim válasza:
35 évesen egyik a reggel a tükörbe néztem és azt mondtam, hűha, hát ez már nem egy fiatal, hanem egy "asszonyos" nő arca.
5/11 anonim válasza:
Én nem akarok idős lenni. 24 vagyok, de valaki állítsa meg az időgépet. Szép, fiatal, energikus fiatal akarok marandi örökké !!!
6/11 anonim válasza:
Én olyankor érzem például, amikor jön a munkahelyemre egy új, nálam 10-15 évvel fiatalabb kolléga. Először még nem is gondolnám, hogy ennyivel fiatalabb, aztán amikor beszélgetni kezdünk, kiderül, hogy nem tudja, ki az a Bokros Lajos, sosem hallott a Walt Disney bemutatjáról, a Friderikusz show-ról, meg más olyan dolgokról, amik 25 éve a csapból folytak.
7/11 anonim válasza:
En nagyon szerencsesnek szamitok, viszont a pofaraeses valahol nagyobb is. Negyven evesen is lanynak neveztek, harmincnak sem nezett senki. De 45-nel a szerencses genek ellenere jon a torvenyszeruseg. Olvasoszemuveg nelkul egyaltalan nem latok, rancok, es az allamnal ketoldalt az a kis gravitacio mutatja hogy igen, te is annyi idos vagy, mint a kortarsaid.
Egyebkent viszont belul az ember kortalan, es ez a lenyeg.
8/11 anonim válasza:
Sajnos a fiatalsággal együtt a jókedv, vidámság, az önirónia és a humor is tovaszáll ☹️☹️😞
9/11 anonim válasza:
Meg a gyermeki naivitás is... 8-as voltam.
10/11 anonim válasza:
Egy idős ember már nem lehet laza, mert a munka leterheli, a szépségét elfedik a ráncok és a szem alatti táskák, a csalódások miatt eljutott a felnőtt ember oda, hogy senkibe se bízhat, és annyit csalódott, hogy a bizalma egyenlő a 0-val, naivitás nála meg nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!