Nem féltek attól, hogy úgy fogtok megöregedni, hogy alig éltetek?
22 éves vagyok, de félek attól, hogy úgy fogok megöregedni, hogy a legtöbb vágyamat nem tudom megélni, mert vagy nem lesz ezekre pénzem vagy nem lesz ezekre időm a robotolás mellett.
Nem látok ígéretes jövőt magam előtt, hogyha itt maradok az országban, ezzel ugye nem csak én vagyok így?
Én 19 évesen külföldre költöztem.
Most vagyok 23. Azóta saját autóm van, egy 2 és fél szobás lakásom Magyarországon és minden évben legalább 3x utazom valahová + évi 3x Magyarországra. Szóval lépjetek! :)
Alapvetően nem.
Igaából mióta dolgozom, sokkal jobban becsülöm és beosztom az időt. Túrázok, kirándulok, eljárok múzeumokba (főleg technikai) vagy sport eseményekre (technikai sportok, autó sportok). Sokszor ha csak spontán eszembe jut valami akkor megteszem. Próbálok úgy élni, hogy ha most meghalnék, akkor azt mondhassam, hogy azért egész jó volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!