Ti hogyan éltétek ki a fiatalságotok?
Sehol.
Nem tudtam beilleszkedni (mostmár ez javult, de még mindig vannak gondjaim). Összetett sztori, de egyrészt összekapcsoltam a laza, bulis, partiarc személyeket azokkal, akik a leginkább lenéztek, utáltak, bántottak. Másrészt a hasonló "szerencsétlenekkel", "fura szerzetekkel" sikerült barátkoznom, akik szintén nem voltak partiarcok.
Mindig keményen tanultam, 23 évesen pedig rákos beteget itattam kvázi cumisüvegből, pelenkáztam és vágtam a körmét, mialatt orvosról-orvosra rohangáltam.
A halála utáni nagyjából egy év pedig maga volt a pokol de még most se sokkal jobb.
Jóval csendesebb, lassabb lettem és mivel egyik pillanatról a másikra 30+ életet kell éljek, stresszes és fáradt vagyok, az utamat pedig nem találom.
Mostmár kiélném a fiatalságomat, rendszeresen iszogatnék, szórakozóhelyre is mennék talán néha (diszkós annyira nem vagyok); de a baráti köröm ücsörgős, teázós, társasjátékos.
Mindegyiknek van párkapsolata, mindannyian dolgozunk és a fele hé-pé, a másik fele pedig nem. Hulla fáradtak és stresszesek vagyunk.
Alig tudjuk összeegyeztetni a találkákat, ha sikerül is, vagy egyikünknek csukódik a szeme az álmosságtól, vagy másikunknak.
Pedig, pont a stresszesség és a sok dolog miatt vágynék rendszeresen arra, hogy kötetlenül leüljek, dumáljunk, hülyüljünk, ne nézzük az órát, ne érdekeljen, hányra érünk haza, másnap mennyit alszunk....
14-20-ig majdnem minden nap mentem a barátaimmal csavarogni . Hétvégente kisebb nagyobb házi bulik , majd fesztiválok . Állandóan volt egy barátnőm mert a teljes boldogságomhoz nélkülözhetetlen volt . Aztán mikor csökkent a bulizós kedvem , következtek a kirándulások , utazások és nyaralások . Kipróbáltam még új dolgokat amik még érdekeltek és bekövetkezett a nagybetűs élet .
Most itt vagyok 23 évesen és csak a munka és a lakás .
Én így éltem ki magam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!