Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik otthon szilvesztereznek,...

Akik otthon szilvesztereznek, nem szomorúak?

Figyelt kérdés

A korábbi években mindig házibuliban, társasággal ünnepeltünk. Ilyenkor már mindig készülődtem, mert délután indultunk. Most a covid miatt nem terveztünk semmi ilyet, úgy volt, hogy a párommal leszek, viszont tegnap elromlott a kocsija. Használhatatlan. Nekem meg nincs kocsim. (75 km-re lakik)

Úgyhogy itthon leszek.

Teljesen más ez a nap így mint eddig. Egy barátom most írt, hogy indulnak a tesójához a másik városba a párjával szilveszterezni és búék. Ettől eléggé elszomorodtam.

Ti hogyan élitek meg? Vagy érdemes felfogni úgy, hogy ez is olyan nap mint a többi?

25N

2020. dec. 31. 12:37
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
#30: Hú kitartást Neked!!
2020. dec. 31. 14:55
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Soha nem voltam bulizni semmilyen alkalomból.

Az volt szomorú, mikor kb. 15 éve a barátaim megbeszélték, hogy mennek bulizni, végre hamar megértették, hogy most sem megyek velük, inkább itthon sims-ezek; ketten meggondolták magukat a 6-ból, az egyik meg erre olyan bőgés/hiszti kettőst levágott, hogy az életét tönkretették, mert neki kell ez a buli...

De amúgy általában hajnali 4-5-kor szoktam lefeküdni, tehát még abban sem izgike, hogy fennmaradok.

2020. dec. 31. 15:00
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez vigasztal, én 14 éves koromban ünnepeltem utoljára a szilvesztert társaságban, azóta itthon szoktam szilveszterezni, pedig már egyetemre járok. Ebben az évben se lesz ez másképp, nem akar senki se átjönni hozzám, nem is hívott senki sehova se.
2020. dec. 31. 15:09
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Biztonsági őr vagyok mellékállásban.Évek óta minden szilvesztert/karácsonyt egyedül töltök,vagy az autómban,vagy egy üres telephelyen,inni itt értelemszerűen nem lehet.Pozitívum,hogy idén talán nem fagy be a seggem. :)
2020. dec. 31. 17:00
 35/40 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok szomorú és semmiben nem kezelem másként a Szilveszter estét, mint bármelyik másikat. Akinek az "ünnepi alkalom", hogy éjféltől eggyel nagyobb évszámot lehet a dátumok évszám rovatába írni, az ünnepelje, de engem nem tud ez a "világtörténelem menetét jelentősen befolyásoló esemény" lázba hozni és főleg nem ér annyit, hogy egy vagyont arra költve zabáljam, igyam magam halálra. Ugyanúgy vacsorázom, mint máskor, ugyanúgy, ugyanazt iszom, mint máskor és ha elálmosodom nem virrasztok csak azért, hogy éjfélkor bájologhassak másokkal képmutató módon. Akinek ünnep ez, ünnepeljen, - nem vagyok irigy rá, - de engem kíméljen mindenki az ilyen baromságoktól.
2020. dec. 31. 18:25
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha belegondolsz, akkora gond nem történt: van párod, szeret, egyikőtök sem beteg stb. Ez most így alakult, legközelebb majd jobb lesz ;)

Hogy a kérdésedre válaszoljak épp várom, hogy felforrjon a teavizem, rockzenét hallgatok és az este/éjszaka további részében szénné fogom hobbizni magam. És az elkövetkező 3 napban is. Az egyetlen nyavalyám az, hogy nyáron el kellett altatni a kiskutyámat, decemberre sok "első" jött össze nélküle (első születésnap, első karácsony, első szilveszter). Viszont mellette ugyanezt az orbitális rendetlenséget, ami a hobbimmal jár, nem engedhetném meg magamnak. Szóval ezzel még küzdünk.

Szóval neked is valami hasonlót tudok javasolni: jó film, jó könyv, valami otthon végezhető hobbi, ha van, "évösszegző beszéd" írása stb.

Amúgy hol van társaságom szilveszterkor hol nincs. Egy baráti, beszélgetős estének ugyanúgy tudok örülni, mint egy beszélgetős, társasozós baráti összejövetelnek, mint egy csendben olvasósnak vagy kreatív hobbizósnak.

2020. dec. 31. 19:25
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Amióta megszülettem, minden egyes szilvesztert otthon töltöttem, családi körben, természetesen alkohol nélkül (nekem a magyar népesség 95%-ával ellentétben nem szükséglet minden adandó alkalommal inni, sőt).

Valahol még örülök is mert most csend van, békesség, nem a folyamatos petárdadurrogást, ordítozást kell hallgatni, és az utcát is kisebb eséllyel hányják össze.

2020. dec. 31. 23:19
 38/40 A kérdező kommentje:

#36: Mennyire jófej lehetsz!! :) Remélem jól telt az este. Nagyon sajnálom a kutyusodat.

Én is elvoltam végülis. Neteztem, olvasgattam. Éjfélkor itt volt az utcában több helyen is tűzijáték. Azt megnéztem. Jó ideje teljes csend van. Lassan alszok.

#37: Néhány ismerősöm ugyanezt mondta most mint te. Örülnek, hogy csend van. Lehet igaz is...Én sem szoktam alkoholt inni. Gimiben mennyit bántottak ezért...

Kíváncsi leszek, 2021-ben már szabadabban fogjuk-e tölteni az ünnepeket.

Boldog új évet mindenkinek!

2021. jan. 1. 01:57
 39/40 anonim ***** válasza:
Köszi! Neked is BÚÉK! :)
2021. jan. 1. 02:19
 40/40 anonim ***** válasza:
Boldog Új Évet Kívánok!
2021. jan. 1. 02:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!