Akik otthon szilvesztereznek, nem szomorúak?
A korábbi években mindig házibuliban, társasággal ünnepeltünk. Ilyenkor már mindig készülődtem, mert délután indultunk. Most a covid miatt nem terveztünk semmi ilyet, úgy volt, hogy a párommal leszek, viszont tegnap elromlott a kocsija. Használhatatlan. Nekem meg nincs kocsim. (75 km-re lakik)
Úgyhogy itthon leszek.
Teljesen más ez a nap így mint eddig. Egy barátom most írt, hogy indulnak a tesójához a másik városba a párjával szilveszterezni és búék. Ettől eléggé elszomorodtam.
Ti hogyan élitek meg? Vagy érdemes felfogni úgy, hogy ez is olyan nap mint a többi?
25N
Azért nem gondolom, hogy bárki szánalmas lenne mert otthon szilveszterezik. Ne írjatok ilyeneket magatokról!
Én csak amiatt lettem szomorú, mert eszembe jutottak a korábbi évek, hogy akkor hogyan töltöttem a napot.
#16: Ezer éve nem honfoglalóztam. Megnézem ma. Köszi! :D
19 vagyok,nem Budapesten,gondolom te annak a közelében?
"lehet, hogy nálatok mindenkinek legalább 3, felsőkategóriás autója van"
Nem kell túltolni. :) De azért családonként egy autó igen, nálunk mindenhol van, még a kis nyugdíjas nagyszüleimnek is.
Kicsit szomorú vagyok, mert az elmúlt 7 évben az exemmel töltöttem a szilvesztert. December elején szakítottunk.
Attól nem vagyok szomorú, hogy ma otthon leszek és alszom, inkább attól a tudattól szomorodom el, hogy ő az új párjával tölti, én meg egyedül.
Bár, karácsonykor is kibírtam, most is ki fogom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!