Akik otthon szilvesztereznek, nem szomorúak?
A korábbi években mindig házibuliban, társasággal ünnepeltünk. Ilyenkor már mindig készülődtem, mert délután indultunk. Most a covid miatt nem terveztünk semmi ilyet, úgy volt, hogy a párommal leszek, viszont tegnap elromlott a kocsija. Használhatatlan. Nekem meg nincs kocsim. (75 km-re lakik)
Úgyhogy itthon leszek.
Teljesen más ez a nap így mint eddig. Egy barátom most írt, hogy indulnak a tesójához a másik városba a párjával szilveszterezni és búék. Ettől eléggé elszomorodtam.
Ti hogyan élitek meg? Vagy érdemes felfogni úgy, hogy ez is olyan nap mint a többi?
25N
én úgy fogom fel. kb. 5 vagy 6 éve volt utoljára, hogy haverokkal ünnepeltem.
azóta itthon elvagyok egyedül, tavaly például nem is nagyon vártam semmire, rendesen 10-11 körül lefeküdtem és elaludtam.
Egy kis "erőt" adtok akkor nekem ezekkel a kommentekkel. :) Igazatok van végülis...
Tudom hülyén hangzik de már a sírás kerülget.
Az eső is szakad reggel óta, sötét van. Rossz ez a nap.
Az én lehangoltságom nem függ össze a szilveszterrel. Sosem voltam olyan nagy bulizós,legtöbbször meg sem várom az éjfélt.
De érthető, hogy így érzel, főleg ha látod, hogy mások ugyanúgy/hasonlóan töltik a mai napot, mint máskor.
Javaslom,keress valami elfoglaltságot, ami közel áll hozzád. Szóval nem mondom, hogy nézd a sas kabarét, ha utálod, de ha vannak barátaid, akik otthon maradnak, illetve a pároddal is, esetleg tudtok honfoglalózni, vagy valami interaktív programot csinálni.
Szóval szerintem fel a fejjel, és találjatok ki valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!