Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik otthon szilvesztereznek,...

Akik otthon szilvesztereznek, nem szomorúak?

Figyelt kérdés

A korábbi években mindig házibuliban, társasággal ünnepeltünk. Ilyenkor már mindig készülődtem, mert délután indultunk. Most a covid miatt nem terveztünk semmi ilyet, úgy volt, hogy a párommal leszek, viszont tegnap elromlott a kocsija. Használhatatlan. Nekem meg nincs kocsim. (75 km-re lakik)

Úgyhogy itthon leszek.

Teljesen más ez a nap így mint eddig. Egy barátom most írt, hogy indulnak a tesójához a másik városba a párjával szilveszterezni és búék. Ettől eléggé elszomorodtam.

Ti hogyan élitek meg? Vagy érdemes felfogni úgy, hogy ez is olyan nap mint a többi?

25N

2020. dec. 31. 12:37
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
93%
Én mindig itthon voltam szilveszterkor. Valahogy sose vonzott a buli pedig fiatal vagyok... általába úgy néz ki a szilveszter nálam hogy éjfélkor koccintok egyet nagyszüleimmel, zenét hallgatok, teszek valami újévi fogadást amit úgyse tartok be és elalszom :D
2020. dec. 31. 12:44
 2/40 anonim ***** válasza:
100%

én úgy fogom fel. kb. 5 vagy 6 éve volt utoljára, hogy haverokkal ünnepeltem.

azóta itthon elvagyok egyedül, tavaly például nem is nagyon vártam semmire, rendesen 10-11 körül lefeküdtem és elaludtam.

2020. dec. 31. 12:45
 3/40 anonim ***** válasza:
95%
Eddig is otthon, szűk családi körben szilvesztereztünk. Semmi változás nem lesz.
2020. dec. 31. 12:46
 4/40 anonim ***** válasza:
75%
Én a párommal leszek, ahogy mindig. Amúgy van tömegközlekedés, ha kora délután elindul, 8-ra bárhova odaér az országban.
2020. dec. 31. 12:49
 5/40 A kérdező kommentje:

Egy kis "erőt" adtok akkor nekem ezekkel a kommentekkel. :) Igazatok van végülis...

Tudom hülyén hangzik de már a sírás kerülget.

Az eső is szakad reggel óta, sötét van. Rossz ez a nap.

2020. dec. 31. 12:49
 6/40 A kérdező kommentje:
#4: Sajnos hétköznap is ritkán jár arra busz. Átszállásos ráadásul és 2 óra hossza. A csatlakozás nem szokta egymást megvárni, ìgy gyakran plusz egy órát ülök az állomáson. Most még ritkábban jár, nem akartam bevállalni. Ez már így alakult.
2020. dec. 31. 12:51
 7/40 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok szomorú emiatt. Általában itthon szilveszterezek. Szívesen mennék bulizni is ilyenkor, de idáig amibe voltam mindig szarul végződött. Szóval úgy fogom fel mint egy átlagos napot.
2020. dec. 31. 12:53
 8/40 anonim ***** válasza:
8%
És nincs egy haverja, vagy szülők akármelyik részről, ahol van egy nyavajás autó? Hol éltek ti?
2020. dec. 31. 12:54
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

Az én lehangoltságom nem függ össze a szilveszterrel. Sosem voltam olyan nagy bulizós,legtöbbször meg sem várom az éjfélt.

De érthető, hogy így érzel, főleg ha látod, hogy mások ugyanúgy/hasonlóan töltik a mai napot, mint máskor.

Javaslom,keress valami elfoglaltságot, ami közel áll hozzád. Szóval nem mondom, hogy nézd a sas kabarét, ha utálod, de ha vannak barátaid, akik otthon maradnak, illetve a pároddal is, esetleg tudtok honfoglalózni, vagy valami interaktív programot csinálni.

Szóval szerintem fel a fejjel, és találjatok ki valamit.

2020. dec. 31. 12:57
 10/40 anonim ***** válasza:
85%
#8, lehet, hogy nálatok mindenkinek legalább 3, felsőkategóriás autója van, de a lakosság túlnyomó többsége annak is örül, ha egy van családonként. Főleg 25 évesen... De persze már legalább 2 gyerek, 4 kocsi, meg legalább egy saját pénzből épített ház minimum(!) elvárható lenne.
2020. dec. 31. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!