Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik otthon szilvesztereznek,...

Akik otthon szilvesztereznek, nem szomorúak?

Figyelt kérdés

A korábbi években mindig házibuliban, társasággal ünnepeltünk. Ilyenkor már mindig készülődtem, mert délután indultunk. Most a covid miatt nem terveztünk semmi ilyet, úgy volt, hogy a párommal leszek, viszont tegnap elromlott a kocsija. Használhatatlan. Nekem meg nincs kocsim. (75 km-re lakik)

Úgyhogy itthon leszek.

Teljesen más ez a nap így mint eddig. Egy barátom most írt, hogy indulnak a tesójához a másik városba a párjával szilveszterezni és búék. Ettől eléggé elszomorodtam.

Ti hogyan élitek meg? Vagy érdemes felfogni úgy, hogy ez is olyan nap mint a többi?

25N

2020. dec. 31. 12:37
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
28%

nem azért mondom, de ha nekem annyira fontos a párom, akkor bárhogy is eljutok hozzá. ezek szerint ő se szeret annyira, hogy tömegközlekedésre üljön, hogy együtt ünnepelhessetek.

meg te se teszel érte semmit, csak kifogásokat keresel.

Boldog Új Évet Kívánok!

2020. dec. 31. 13:03
 12/40 A kérdező kommentje:

#9: Jó ötlet, köszi szépen! :) Neked is fel a fejjel. Ne szomorkodj!

#10: Hagyd.. Ne reagáljatok a provokációra. Nem gondolom, hogy magyarázkodnom kéne kinek hány kocsija van. Nem is ez volt a kérdés.

2020. dec. 31. 13:08
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Én örülök, hogy végre otthon lehetek.

Valahogy sohasem éreztem jól magam órákig összezárva a ráadásul a levegőtlen, meleg helyeken. Sohase találtam meg az igazi társaságomat és mivel a 4 fal közé vagyunk összezárva, könnyen elül a dolog. Főleg ha anti-alkoholista csapat.

Évek óta arra vágyom, hogy párkapcsolatban éljek és elmenjünk túrázni és wellnessezni szilveszterkor.

Ráadásul most ezzel a sráccal videochat-elünk majd, aki tetszik...

2020. dec. 31. 13:13
 14/40 A kérdező kommentje:

Igen, én sem vagyok egy nagy alkohol ivó.

Sok sikert akkor a videochat-hez. Hátha lehet belőle komolyabb. :)

2020. dec. 31. 13:18
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Annyit iszom, hogy ne legyek szomorú. De ehhez még szilveszter sem kell.
2020. dec. 31. 13:21
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy nap a sok közül, annyi jelentőséget sem kellene neki adni, mint a karácsonyi napoknak.

Én 2 évet leszámítva (amit az exemnél töltöttem), mind a 23 évemben itthon voltam a szüleimmel, akik már este 8-9 körül elalszanak. Amióta egyetemista vagyok azóta mindig tanultam kb éjfélig...most végzősként kicsit kaotikus a helyzet, vizsgáim nincsenek, a gyakjaim (kórházi) is fel vannak függesztve két hónapja. Szakdolgozatot "kellene" írnom, arra nyilván próbálok ma nem is gondolni. Szóval eddig mindig az volt, hogy éjfélkor kimentem a gazdag szomszédok tüzijátékát nézni az udvarra. Bár most az eső miatt gondolom annyira nem lesznek aktívak. Aztán iszok egy kis pezsit, kívánok 1-2 dolgot (tudom ilyenkor fogadalmakat kellene tenni...). A változás a korábbi évekhez képest most az lesz, hogy 6-7 fele elkezdek iszogatni szerintem egyedül (ez mondjuk nem újdonság, amúgy is jóval gyakrabban iszok egyedül, mint másokkal). Aztán meg nem tudom...sírásig iszom magam :'D.

Kérdező, te se adjt túl sok jelentőséget ennek a napnak! Az élet bármely napján találkozhatsz a pároddal amikor csak akarsz. Ha majd tizenéveket meg huszonéveket éltek együtt lehet már főleg jól fognak esni a napok amikor nem lesz otthon xd. Lényeg: örülj, hogy van aki szeret, legyen bárhol is. Csak, hogy ne ilyen "Jézus szeret mindenkit" mondattal zárjak....A honfoglaló tényleg jó buli tud lenni.

2020. dec. 31. 13:21
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Hát én sose éltem sajnos nem volt kivel sose. Szóval ezt már megszoktam. Ez van, szar életem van.
2020. dec. 31. 13:31
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Én már kamaszként is utáltam az ilyen kötelező jellegű bulikat, most se értem, hogy mi annyira különleges ebben a napban, hogy mindenáron menni kelljen valahová. Tavaly koncerten voltam, mert pont aznap volt itt egy zenekar amit szeretek, de az előtte lévő pár évben otthon maradtam és még jobban is élveztem, mint a zajos tömegben, meg a sok idióta petárdázó között. Mindig lenne hová menni, de én jobban szeretem azokat a házibulikat, amik spontán jönnek össze vagy nincsenek konkrét eseményhez vagy dátumhoz kötve, nem kell kifogás ahhoz, hogy összejöjjön a csapat. Idén mindenki marad otthon, összejövünk pár órára videochaten virtuálkoccintai és ezen kívül mindenki élvezi az estéjét.
2020. dec. 31. 13:34
 19/40 anonim ***** válasza:
47%

Valaki hívjon el aztán szívesen el megyek vagy jöjjön el valaki hozzám.

Sajnos én eddig életemben csak 3x töltöttem máshol a szilvesztert,egyszer voltam egy buliba nővérem hívott el itt az ő ismerősei és barátai voltak,másodszor az új sógorral és a családdal mentünk egy fürdőbe,harmadszor nővéremmel a városban BP szabad ég alatt töltöttük az éjszakát.

21 év alatt ennyi volt,többi szilvesztert egyedül töltöttem,ilyen szánalmas ember vagyok.

Ha én lennék a párod helyében simán felülnék egy buszra és el mennék hozzád, 75 km nem a világ vége.

Én mikor két okjra jártam 4 hónapig,napi 2 órát oda majd vissza utaztam,átszállásnál 2x30 perc várakozás,90km oda-vissza.

2020. dec. 31. 13:35
 20/40 anonim ***** válasza:
59%

14

13 voltam. Én meg pont, hogy szeretek inni, ha más nem, 2 korsó sört.

A csúcs pocsék szilveszter az volt, amikor abszolút nulla alkohol, relatív kis szobába bezárva, oxigén semmi és egy bizonyos társasjátékot játszottunk egész este, éjjel. Éjfél után persze elült a hangulat.

Én amúgy anti-társasjátékista vagyok.

Ja, amúgy amit elfelejtettem írni, éjszakázni se tudok... Ez is gond szokott lenni.

2020. dec. 31. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!