Miért van az, ha meghallom a "vállalkozó" szót, a lehúzás-átverés-hitegetés kombó jut eszembe?
Figyelt kérdés
Legalábbis Magyarországon.2020. dec. 25. 14:48
1/19 anonim válasza:
Mert a tv-ben láttál csak vállalkozót
2/19 A kérdező kommentje:
Legyen az akár "kisstílű", aki 500 Ft-os órabérért dolgozat, vagy milliomos, aki a nagyra nőtt vagyona ellenére sem szeret fizetni.
2020. dec. 25. 14:50
3/19 anonim válasza:
Mi más jutna az eszébe az emberek?
Vállalkozó Magyarországon = munkakerülő, szakképzetlen, beképzelt bunkó paraszt.
4/19 anonim válasza:
Szerintem sincs ennek a szónak semmi pozitív jelentése a mai világban.
5/19 anonim válasza:
Fogalmam sincs miért gondolod úgy, nem vagyunk gondolatolvasók...
6/19 anonim válasza:
Gondolom mert csóró sikertelen proli vagy, akinek egyszerűbb mást hibáztatnia.
7/19 anonim válasza:
Kell valami kifogás, amit durrogtathatsz a saját sikertelenségedért... ha már 1x képtelen vagy szembenézni vele.
9/19 A kérdező kommentje:
Több vállalkozónak is dolgoztam korábban, nem csak a Tv-ben láttam. Egyik sem szeretett fizetni.
Nem vagyok csóró proli, jó állásom van szerencsére, bár nem MO-on. És nem hibáztatok senkit, csak nem értem, hogy nem halt meg ki ez a fajta vállalkozó és hogy lehet hogy mindig találnak valakit aki nekik dolgozik éhbérért, legyen az akármi.
2020. dec. 25. 15:01
10/19 anonim válasza:
Sajnos ilyen országban élünk. Ne dolgozz vállalkozónak, legyél te magad a vállalkozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!