Minek jelöl be valaki fb-on, ha utána letöröl?
Sokszor van, hogy bejelölnek olyanok, akiket alig ismerek, de nem akarok bunkó lenni, így visszajelölöm őket (a teljesen ismeretleneket sosem). Erre többen is vannak, hogy x idő múlva (pár hónap, 1-2 év) ezek az emberek, akik bejelöltek, letörölnek. Akkor mégis minek jelölgetnek be?
(Nem teszek közzé sose semmit, tehát nem vagyok fárasztó.)
Szerintem inkább az ilyenek foglalkoznak sokat a fb-al, akik folyton aktualizálják az ismerőseiket. Nekem ez eszembe se jut, mert nem érdekel. Csak feltűnt, mikor visszaigazolok valakit, hogy sokszor kevesebb lesz 1-1 emberrel és elgondolkodtam, hogy akkor mégis minek jelölnek be, ha később letörölnek.
Amúgy köszönöm a válaszokat!
#5 Öö már bocsi, de hogy lenne az fárasztó aki semmit se tesz közzé? Annak értelemszerűen nem is látják a posztjait mivel nincsenek neki. Vagy valaki az üres profiljára kattingat?
Inkább az a fárasztó akinek állandóan ki kell raknia valamit akkor is ha semmi értelme.
ezen en is gondolkoztam mar, de nem igazan tudom aterezni az ilyen mentalitast.
szerintem az ilyen jelolgetos emberek vagy azt varjak, hogy a napod minden percet dokumentald es toljad fel a kulonbozo idiota kepeket, ahogyan ok teszik, hogy legyen min csamcsogniuk - es ha nem teszed, csalodnak es letrolnek. vagy azt akarjak, hogy te is folyamatosan lajkolgasd az o dolgaikat es ha ha nem teszed, szinten torolnek.
vagy csak siman olyan ostobak, hogy az okoz nekik kielegulest, ha osszevissza jelolgetnek es torolgetnek embereket.
Szerintem ez elsősorban hozzáállás kérdése.
Én akkor szoktam törölni valakit, akivel megromlik a kapcsolatom, vagy olyan dolgot tesz, ami után úgy döntök, hogy nem szeretném vele tartani a kapcsolatot semmilyen formában. Ha ettől eltekintek akkor nem szoktam "tisztítást" végezni az ismerősi listámban, mert úgy vagyok vele, hogy olyanok vannak ott, akiket ismerem. Részemről lényegtelen mennyire aktív a kapcsolatunk. Ha kényszeres posztolóról van szó, ami idegesít vagy untat, attól még őt ismerem, ezért ilyenkor rámegyek az adatlapjára, és leállítom a követését, így az ismerősöm marad, de a hírfolyamban nem látom mit oszt meg.
Sokan viszont úgy állnak hozzá, hogy akikkel nem beszélnek, nem tartják a kapcsolatot, azokat letörlik. Szerintem se foglalkozz ezzel ennyit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!