Miert utalnak az emberek?
Figyelt kérdés
Most leptem ki egy 3 eves toxic kapcsolatbol. Olyan erzesem van, mintha mindenki utalna.. Ma eppen voltam bevasarolni, tomve voltak a boltok es mindenki olyan furcsan nezett ram, es olyan volt, mintha mindenki rolam pletykalt vagy kuncogott volna, pedig ugy gondolom senki sem ismer se engem, se az exemet azok kozul akik a boltokban voltak.
Annyira erdekes meg az is, hogy hajnali 1 ora fele irt ram a volt evfolyamtarsa annyit, hogy “micsi”.. semmi szia vagy valami..
Nagy a valoszinusege annak, hogy exem terjesztett rolam valamit ami lehet pl nem igaz?
Tulzottan paranoias lennek?! Kezdek bekattanni?
19/L
2020. dec. 21. 03:19
21/22 anonim válasza:
Én meg azt mondom, hogy csak Te tudsz magadon segíteni...
22/22 anonim válasza:
Szerintem te is tudod a választ de ha nem akkor ez segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!