Miért nem bírnak, miért "utálnak" az emberek?
Figyelt kérdés
Pedig nem is ismernek , két szót nem váltottam sokkal, és ezt hallom is , és észre is veszem .Nem tudom mi váltotta ki ezt bennük, van nekem is ellenségem,(mint mindenki másnak ) tisztában vagyok vele, de a többi embert nem értem . Fogalmam sincs ,hogy kik ők, vagy miért ilyenek velem.2019. febr. 13. 09:49
1/5 anonim válasza:
Mostani munkahelyem detto. Mindenkivel kedves vagyok, sokszor be is segítettem a munkájukban (főleg az idősebbeknek)
Erre azt kapom hogy kibeszelnek a hátam mögött és a főnöknek is rosszakat mondanak rólam, ami miatt persze a főnök is folyton kibszik velem ahol ér.. Ez van.
2/5 anonim válasza:
Az emberek előítéletesek. Elítélnek úgy hogy nem is ismernek. Ez mindennapos jelenség, meg kell tanulnod nem foglalkozni vele. Sajnos egyedül, de még ketten együtt se tudnánk változtatni rajta.
3/5 anonim válasza:
Egy munkahely így működik, felfelé nyalni, lefelé taposni, és te most tapasztalod meg az efféle bánásmódot, szokj hozzá!
4/5 anonim válasza:
Ez az egyik baj, hogy nem beszélsz velük, nem ismernek, ez már okot adhat nekik a kibeszélésre. Ha nem nyitsz feléjük, ők fogják kitalálni milyen vagy, az alapján fognak beskatulyázni. Ne várd meg, kezdj el velük beszélni, mert így dolgozni nem lesz velük kellemes.
5/5 Vree válasza:
Nem ismerlek, nem tudhatom, mi olyan elviselhetetlen benned :D Talán rossz a dezodorod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!