Miért utálnak engem az emberek?mert van egy Kamionos vállalkozásom és jól megy és mindig megkapom hogy nekem milyen könnyű az élet az apámtól anyámtól bátyámtól és ismerőseimtől Amikor egy forintot nem adtak bele én magam értem el amit
Az élet igazságtalan.
Valakinek pénz jut, valakinek szeretet.
Sajnos nem lehetsz mindenkinek szimpatikus. Nem tul jo ilyesmiken agyalni mert elveszi a helyet a sok pozitiv elmenytol. Nem tudom hogy van -e parod, vagy barataid akikkel ezt megtudod beszelni, de hozd fel nekik ezt a temat ha ugy erzed ennyire zavar. Az 'utalnak' egyebkent szerintem eros szo, valoszinuleg ahogy az elozo emberke is irta, irigyek es kevesnek erzik magukat amin a social media sem hiszem hogy segitene, mert mindenki csak a szepet es a jot latja es azt hiszik minden szenvedes nelkul elerheto, pedig ez nem igy van (valszeg olyanokat posztolsz ami esetleg kerkedesnek hat, csak azert irtam. DE en a helyedben nem magamban keresnem a hibakat, hanem inkabb korul vennem magam pozitiv es segitokesz emberekkel. Kezd valami uj hobbit, ahol mas embereket, mas nezopontokat ismerhetsz meg. Hallgass/olvass onsegito konyveket, kulonosen ajanlom Mark Manson : The Subtle Art of Not Giving a F**k (magyarul is leforditottak:
A "Lesz*rom" rafinált művészete) cimu konyvet. Life changing :)
Jaj, jótékonykodik!
Írj még, hadd istenítsünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!