A nők 20-30 között valóban arra vágynak, hogy önzetlenül szeressék, oda bújjanak hozzá vagy inkább pénz, bmw, izmos menő csávó nagy p*nisz, stabil családi háttér, ide oda furikázni, instagramra posztolgatni, könnyű élet?
Alapban nem értem, hogyha valaki önzetlenül szeret, akkor miért nem lehet nagy p*nisze és stabil családi háttere?
Vagy hogy gondolod?
Csak a kis p.csű, zavaros környezetből jövő, gyökértelen csávók a vonzók?
Gondold át még egyszer, hogy mit is akarsz kérdezni!
Igen Kérdező!
Nekem is kizárólag a nyeszlett (mert ugye izmos nem lehet!:)
kisfarkú állami gondozottak jönnek be. Első randin megkérdezem és ha stabil a családi háttere, máris mehet a levesbe, akármilyen szívdöglesztően vézna!
Nem értem, hogy a kérdés két része miért zárná ki egymást.
Mindenki másra vágyik, nem foglak untatni azzal, hogy én miért szerettem bele a páromba (nem a nem létező BMW-je miatt, az egyszer biztos), de nálunk az ölelés és szeretet minden napos, utazni is gyakran járunk (hadd tegyem hozzá, hogy utazni borzasztóan olcsó dolog, ha az ember fel tudja mérni a lehetőségeit és igényeit), szóval pláne nem értem, hogy mi alapján választottad ketté a dolgokat.
22/L
Tudod, egy kapcsolathoz pénz is szükséges! Akár tetszik, akár nem. Ha csak azt nézzük, hogy ha a kapcsolat elmélyül, akkor a felek összeköltöznek, akkor ugye jönnek a számlák, kaja, esetleg albérleti díj. Ha nincs pénz, akkor ezeket ki fogja fizetni? És ez csak a legalapvetőbb dolog!
Mindenkinek más a fontos. Ez egyén függvénye.
Párom vékony, szálkásan izmos. Nincs se jogsija, se autója, se instája. 7 éve együtt vagyunk.
Nincs olyan, hogy "a nők".
Ilyen meg olyan meg amolyan nők vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!