Aki állandóan magát isteniti, lehet valóban önbizalomhianyos?
Figyelt kérdés
Az uj munkahelyemen van egy nálam csak pár évvel idősebb csaj. Az a pozícióm ami neki tavaly, mert ő azóta elorelepett. Viszonylag jóban lettünk és szoktunk talalkozni néha. Állandóan arról beszél h mit milyen jól csinált, meg h ő ezt is meg azt is megcsinalja meg stb stb, meg neki mennyi dolga van. Meg h ő amikor tavaly ennyi ideje volt mint nekem, hát ő akkor még minden este bulizni járt, jajj de jó is volt. Az emberi oldalát alig mutatja meg, sőt szerintem nincs is neki, az egész élete az h magát fényezi, soha semmi deepebb dologról nem beszéltünk, pedig már egy éve vagyunk barátnők. Lehet hogy közben önbizalomhianyos? Én 20 vagyok ő pedig 222020. ápr. 1. 11:54
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg azért ilyen sikeres mert mögötte szakmai múlt van, meg a szakmai jelen. A szakmai jövőről nem is beszélve :D
2/6 A kérdező kommentje:
De en ezt nem sajnálom tőle :D főleg hogy én csak diákmunkan vqgyok ott... csak életemben nem találkoztam olyannal aki így viselkedik
2020. ápr. 1. 12:34
3/6 anonim válasza:
Hát el kell fogadni, hogy ő ilyen. Nem gondolnám, hogy önbizalom hiányos lenne, mert akkor inkább kritizálná saját magát mintsem fényesítse. Ez egy idegesítő jellem vonás, ezt csak az éli túl huzamosabb ideig aki szintén hasonló beállítottságú.
5/6 anonim válasza:
Aki non-stop magát isteníti, az nem önbizalomhiányos, hanem próbálja kompenzálni azt, hogy kb semmit sem ért el, vagy alig ért valamihez, esetleg munkavégzés terén teljesen átlagos.
6/6 anonim válasza:
Ez nem önbizalomhiány magát fényezi, lehet ügyes a munkájában de idegesítő tud lenni az állandó ön dicséret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!