Egy férfi valóban nem használja az "élet sava-borsa" szófordulatot?
Figyelt kérdés
Valóban olyan nőies ez a szófordulat?#élet sava-borsa #salt of life
2020. ápr. 19. 00:00
1/11 anonim válasza:
Én még nő szájából se hallottam. De amúgy nem tudom elképzelni, mitől lehet egy szófordulat külön férfias meg nőies.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem én mondtam. Csak egy férfi mondta, hogy ez nem férfias.
2020. ápr. 19. 00:13
3/11 anonim válasza:
Édesistenem xDDD
Biztosan igazi férfi lehet, egy kész alfahím :D :D
4/11 anonim válasza:
Aki nem a "só az élet sója" szófordulatot használja, az egy kulturálatlan disznó
5/11 anonim válasza:
Nő vagyok, és nem használom, maximum azt, hogy "az élet veleje". :D Szerintem is baromság amúgy az ivarszervekhez kötni már ezt is.
6/11 anonim válasza:
Kérd már meg légyszi, hogy mondjon még hasonló bölcsességeket :D Szeretnék én is igazi férfi lenni, de csak a profiktól vagyok hajlandó tanulni!
7/11 anonim válasza:
És ha ez a férfi azt mondja neked, hogy feküdj a vonat elé, mert az jó, akkor a vonat elé fogsz feküdni?
8/11 anonim válasza:
Akkor a pasi aki ezt mondta neked nem lehet valami észlény! Csodálkozom, hogy te ezt bevetted így ebben a formában, hogy itt kérdezed meg. Netán te is észlény lennél?
9/11 anonim válasza:
Szeretem az ilyen semmilyen "valaki mondott valamit" kérdéseket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!