Miert utalnak az emberek?
Most leptem ki egy 3 eves toxic kapcsolatbol. Olyan erzesem van, mintha mindenki utalna.. Ma eppen voltam bevasarolni, tomve voltak a boltok es mindenki olyan furcsan nezett ram, es olyan volt, mintha mindenki rolam pletykalt vagy kuncogott volna, pedig ugy gondolom senki sem ismer se engem, se az exemet azok kozul akik a boltokban voltak.
Annyira erdekes meg az is, hogy hajnali 1 ora fele irt ram a volt evfolyamtarsa annyit, hogy “micsi”.. semmi szia vagy valami..
Nagy a valoszinusege annak, hogy exem terjesztett rolam valamit ami lehet pl nem igaz?
Tulzottan paranoias lennek?! Kezdek bekattanni?
19/L
Nekem is volt hasonlo. Hogy szakitas után "veletlen"pont az exem olyan ismerösei irnak ràm akikkel egy szot nem beszéltem honapok ota. Es pont akkor miután beszéltem az exszel. Hirtelen felkeresnek a haverjai.
Majd lassan kialakul egy uj élet, az ilyenek majd elkopnak. A legjobb ha a köreivel csaladjaval sincs tovabbi kapcsolat mert 100 hogy en speciel ki vagyok beszéöve gunyolva.
Most pont rátapintott erre nekem egy srac (neten imerkedem témàba jött az exe akit ismerek), magábol kiindulva mondta(nem tudván a hàtterem), kissé feszülten is a témátol, hogy az exeket zárjuk le, mert teljeseb az a celja hogy teljesen uj/idegen nöt, uj kapcsolatot találjon es teljesen a nullárol felepithessen valami teljesen újat. Es nem akarja hogy a multunk befeketitse.
Mint egy 2.élet.
Es olyan feszült volt hogy komolyan rámragadt. Az a feszültség tört bennem elö, amiken en is az exekkel mentem àt.
Fura volt hogy az az "ideg", vagy fajdalom amit okoztak szépen beenné magát egy uj kapcsolatba is ha tudatosan nem figyelünk arra hogy kizárjuk.
Azert jött temaba amugy mert egyszerüen NEM látom nem értem azt miert hagyta el az exeit. Es nagyon félek. Szépek, szexik, aranyosak, szocializáltak, tudnak fözni, jobb exei vannak mint én! Es én valojàban félek beleszeretni vagy akármi.ha már öket is dobta..
De amikor mesél a szakitás okárol nekem az totál ködös! Nem értem.
Még nem ismerjük ugy egymàst es egymás gondolkodását, komolyan nem tudom levonni egyszerüen amikor mesél egy litaniàt is, a volt kapcsolatairol, hogy szpval akkor miert is lett vége??
De ugye jön az a feszko. Es tenyleg ejteni kell.
Es most en ugy vagyok egy sràccal hogy "vakon"ismerkedem, azaz majd le fog esni nekem par honap vagy pár év mulva minden, biztos, de most semmi.
Tényleg tisztalap.
*Szoval javaslom hogy full idegenekkel kezdj te is teljesen új életet. Az nagyban segiteni fog.
Eleinte fel fel fognak még jönni benned az extöl kapott sebek, de elkopnak majd.
Pszichologussal beszelek online.
Pentekrol atraktuk ma delelottre, irtam neki reggel de hat nem irt vissza, mondta penteken, hogy nem erzi jol magat, mert meghalt egy rokona meg gondolom az egyetem miatt se er ra annyira, csak jo lenne ha legalabb irna valamit. :/
Igazabol nincs onbizalmam, semennyire.
Egyaltalan nem akarom magam sajnaltatni, hanem ki szeretnek labalni ebbol a helyzetbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!