Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen gyakran vagy fenn...

Milyen gyakran vagy fenn közösségi oldalakon, mint Facebook, Instagram, Twitter, Tiktok stb..? Mennyire élsz aktív életet ezeken és mit gondolsz azokról, akik minden képet és életük minden eseményét megosztják ezeken ?

Figyelt kérdés
Van profilképed? Milyen gyakran váltogatod ?

#Facebook #megosztás #Instagram #Kozösségi oldalak
2020. dec. 19. 12:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

FB: naponta egyszer megyek fel, de csak a legfontosabbakat nézem meg. És ezt is letudom 5 percen belül.

Messenger: ezt már azért többet használom, mert van pár barátom, akikkel csak itt beszélgetünk. Ide többször feljövök és nagyon max 2 órát tippelnék.

Instagram: magamhoz képest meglepően sok követőm van, de mégsem posztolok. Story-ba nagy ritkán teszek ki bármit is, inkább csak "mém-cserére" használom egyik barátnőmmel. Meg néha recepteket gyűjtök be róla, de általában azzal kimerül a dolog, hogy ismerőseim/ barátaim képeit szívezem be. A kedvenc együttesem miatt regisztráltam ide, még vagy 4 éve, mert oda pakolták ki az előzetes képeket.

Tumblr: posztolni nem szoktam, de "reblog-golni" igen, barátokkal beszélgetünk ott, elég rendszertelenül. Régen órákon át képes voltam fent lenni, mostanában már szinte alig.

Más helyen nem vagyok fent (TikTok-on csak az elején, az állatos videók miatt, meg lovas cuccok miatt, Twitter-en pedig tavalyig voltam fent, de olyan szintű toxicitás volt, hogy inkább töröltem).

FB-n sosem voltam aktív, sosem szerettem, és profilképem is már vagy 3 éves. Instagram-on és Tumblr-ön régen sokkal aktívabb voltam, de most valahogy nem hiányzik. Az előbbire kirándulós képeket tettem ki, azok sem rólam készültek, és mivel idén a vírus miatt alig történt valami, nem is tettem ki szinte semmit sem.

20/L

2020. dec. 20. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!