Milyen gyakran vagy fenn közösségi oldalakon, mint Facebook, Instagram, Twitter, Tiktok stb..? Mennyire élsz aktív életet ezeken és mit gondolsz azokról, akik minden képet és életük minden eseményét megosztják ezeken ?
FB: naponta egyszer megyek fel, de csak a legfontosabbakat nézem meg. És ezt is letudom 5 percen belül.
Messenger: ezt már azért többet használom, mert van pár barátom, akikkel csak itt beszélgetünk. Ide többször feljövök és nagyon max 2 órát tippelnék.
Instagram: magamhoz képest meglepően sok követőm van, de mégsem posztolok. Story-ba nagy ritkán teszek ki bármit is, inkább csak "mém-cserére" használom egyik barátnőmmel. Meg néha recepteket gyűjtök be róla, de általában azzal kimerül a dolog, hogy ismerőseim/ barátaim képeit szívezem be. A kedvenc együttesem miatt regisztráltam ide, még vagy 4 éve, mert oda pakolták ki az előzetes képeket.
Tumblr: posztolni nem szoktam, de "reblog-golni" igen, barátokkal beszélgetünk ott, elég rendszertelenül. Régen órákon át képes voltam fent lenni, mostanában már szinte alig.
Más helyen nem vagyok fent (TikTok-on csak az elején, az állatos videók miatt, meg lovas cuccok miatt, Twitter-en pedig tavalyig voltam fent, de olyan szintű toxicitás volt, hogy inkább töröltem).
FB-n sosem voltam aktív, sosem szerettem, és profilképem is már vagy 3 éves. Instagram-on és Tumblr-ön régen sokkal aktívabb voltam, de most valahogy nem hiányzik. Az előbbire kirándulós képeket tettem ki, azok sem rólam készültek, és mivel idén a vírus miatt alig történt valami, nem is tettem ki szinte semmit sem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!