Mi a véleményetek rozsegross-rol (instagram)?
Erzsike azt hiszi ,feltalálta a spanyolviaszt. Pikler, Vekrdyt Kim John Payne-t kopizza szó szerint, amiket leír, azokat egy az egyben mind leírta már valamelyik fent említett ember előtte ő meg majmolja őket , mivel egy egyszerű kisgyermek nevelő, nincs semmi egyeb végezettsége ,fingja nincs a speciális igényű, neurodiverz gyerekéről. Konkrét betegségekben, diagnózisokban meg tudományban nem hisz, mert ő máshogy tapasztalta a több száz szitteltjével ( ez a szám is merő túlzás)
Jól megél ebből a lopott tudományból, dolgozgat heti pár órát ugy, hogy mas tudását lopja. Közben osztja az észt az instajan folyamatosan..abszurd a nő, de az élet majd jól pcsan rúgja és rájön.
Kártékony. Olvass inkább záborszky zsófit vagy miniszkop Csengét, ők legalább tényleg szakemberek ( tőlük is lopkodja a szellemi tulajdont Erzsike amúgy)
Most egy bocs, de megvédeném magamat válasz következik:
Mit ártottam én neked, hogy leErzsikézel, meg ilyen stílusban írsz rólam? Fáradt vagy? Nem alszik a gyermeked? Nehéz vele/velük? Elhiszem. Tényleg sajnálom. Nekem is voltak mély időszakaim a gyermekem nevelésében, és még esznek is. Volt beteg a gyerekem, voltam a gödör legmélyén, minden szempontból. Sajnálom, hogy rosszul érzed magadat, és elhiszem, ha induatból írtál. Lehet véleményed? Lehet. Nem írtam vissza Neked, pedig többször megkerestél? Lehet, nem tudom. Több 100 üzenetem van. És nem, nem több 100 szittelt családom, hanem összeségében volt már több 100 gyerek, akivel dolgoztam. Túlzás, nem túlzás, ez ilyen. Csak hogy teljes legyen a kép nálad is, ne tűnj hülyének olyanok előtt, akik értően olvassák a posztjaimat.
Ahogy írod, a legtöbb gondolatomat már valaki leírta, mégis tudok "újat mondani" olyanoknak, akik nem olvasnak el 200-300 oldalas könyveket, vagy hallagtanak meg több 100 órás Vekerdy előadást, mert "csak instáznak", és jééé ettől még segítség. Lehet nem ül le azok könyvei elé, de instázni épp van ideje elolvasni 5 perc alatt egy posztot, lementeni, visszaolvasni. Nem mindegy, hogyan segítség, ha segítség nekik? Soha, de soha nem rejtettem véka alá, ha egy leírt gondolatomat Vekerdy, vagy egyebek leírták-e már. Onnan tudod Te is, hiszen olvastad ezeket a posztokat. Onnan tudod, hiszen ovastad a sztorijaimat, innen tudod a keresztnevemet is, ami Erzsébet. És ne Erzsikézz, kérlek,nem vagyunk olyanban!
Aki olvassa a posztjaimat tudja, hogy rengeteg a szeméyes tapasztalat, mindig lehivatkozom, hogy kivl, hogyan tapasztatam ki. Igen, A SZAKIKTÓL FÜGGETLEN ÉN MAGAM IS KITAPASZTALTAM. Hogyan? Úgy, hogy rengeteg gyereket láttam már, rengeteget neveltem, gondoztam, segtítettem.
A fent említett Csenge, vagy Andi előtt írtam már, és dolgoztam gyerekekkel, csak hogy ezzel is képben legyél. Csenge 3 éve foglalkozik gyerekneveléssel, míg én 10 éve. Ő általános pszichológusként kezdte, és csak az utóbbi 1-2 évben ment rá a gyereknevelés oldalára. Igen, Csengével is gyakran dolgozunk együtt. A mi instáink kezdték az egész gyereknevelős insta témát annak idején. Mindenki csak utánunk érkezett. És ez nem nagyképűség, ez tény. Nem versenyzünk, nem koppintunk, segíteni szeretnénk a családoknak. Egymást is osztjuk, segítjük, a háttérben a legtöbbükkel együtt dolgozunk. Andreával személyes tapasztalatom nincs, csak hallomások.
Lehet rám haragudni, lehetek ellenszenves, még véleményed is lehet, de NE ÁRTS! (a jó hírnév megsértése). Azt gonodlom, erőmön felül próbálok szívből segíteni Nektek, szülőknek, és nem, nem vagyok képes mindenkinek, bár nagyon szeretnék. De igen, jó érzés, hogy rengeteg a visszajelzés, hogy elolvasták jó párszor a posztjaimat, magukra alakították, és segít. És jobban érzik magukat családilag. Ennyi a cél. Hogy olyan jól megszedném magamat belőle... kicsit túlgondolod sztem a témát, de a pénztárcám már igazán hadd egyen a saját magánügyem...:D
Nem bántottalak, nem ártottam Neked, kérlek tisztelettel, Te se tedd! Köszönöm!
Üdv: Nagy Erzsébet (A Rőzse)
Ilyen az, amikor visszanyal a fagyi.
Persze te passzív agresszív stílusban leolthatsz bárkit.
Téged miért érdekelnek rólad íródott anonim írások? Igaz volt és fájt?
Csináld tovább a dolgaidat, úgy ahogyan eddig, mentél mindig is,mint a buldózer. Imádnak sokan, utálnak is. Ez egy ilyen dolog.
Amúgy tényleg 1 darab saját, eredeti, hiteles gondolatod sincs és végzettséged sem,hogy ezeket osztogasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!