Csak én vagyok így ezzel?
Egy pár éve én se értettem a korosztályomat. Mindig is érettebnek tartottam magam, és sose érdekelt az ami őket. Jól el beszélgettem velük a suliba de bulizni csak nagyon kevéssel tudtam sajnos. Most így pár évvel késöbb 21 évesen úgy érzem több olyan korombelivel találkoztam aki közelebb áll hozzám, és nem csak a Snapchat meg az Insta, hanem probálják élni is az életüket.
De én ezt a Snapchatet meg Tiktokot sose értettem. Mindkettőt többször kipróbáltam, de elég szégyenteljesen megbuktam bennük, és úgy éreztem mint amikor a nagyim azt mondja, hogy 'ez a facebook nem neki való'. :D
Szóval ne idegeskedj rajtuk. Sokat fogsz még zsörtölődni öregkorodra, most csak próbáld meg azokat megkeresni akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek mint te. :)
Az osztálytársak nem a barátaid. Az csak egy közösség, ahova (hál istennek) csak tanulni jársz be. Ergo nem onnan kell életed párját megtalálni vagy a legjobb barátnődet.
Én pl letudtam annyival anno, hogy mikor az Instán napi 4 óra volt az átlagom úgy döntöttem, hogy letörlöm.
Most van időm könyveket olvasni, tanulni stb.
Mindenki azt veszi észre, amire figyel. Ha negatívan is, de ezekre figyelsz akkor ezt is fogod látni.
Először az suliban hallottam róluk, aztán, mint írtam fennt , fennt vagyok a TikTokon, és a neked oldalam tele volt azzal hogy istenítik ezt a két csajt, és gondoltam rájuk keresek, hogy kik lehetnek, hogy ilyen nagy rajongó táboruk van... És aztán utánuk is olvastam, mert tudják már valamit én is. Megnéztem a YT csatornákat is, de igazam volt: Tipik amerikai elkényeztetett hisztipics@k. A kiscsaj ott rázza magát a méteres műkörmeivel, le merem fogadni, hogy krumplit nem sütött még életében, vagy egyáltalán akármit, a nővére Dixie, pedig majdnem 20 éves, tehát felnőtt nő, de ugyan azon az értelmi szinten van mint a húga. Mindegy, ők csak egy példa, legalább 1000 ilyen van még, pl. a kardashianok
És amúgy én ha megnézek egy filmet, akkor megnézem az összes színész adatlapját a neten
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!