Milyen gyakran vagy fenn közösségi oldalakon, mint Facebook, Instagram, Twitter, Tiktok stb..? Mennyire élsz aktív életet ezeken és mit gondolsz azokról, akik minden képet és életük minden eseményét megosztják ezeken ?
Facebookon fent vagyok 5 ével ezelőtti profilképem van, nem posztolok,nagyjából napi fél órát használom, hírportálokat olvasom rajta.
Instagramon nem vagyok fent
Twittert nagyjából 10 percet használóm naponta, nincs profilképem, nem posztolok.
Tiktokot nem használóm.
Facebookon fent vagyok, évente ha rám jön frissítem a profilképemet, vagy sportágammal kapcsolatos képet teszek fel. Naponta kb 3 percre nézek fel
Instagrammon napi órákat is eltöltök mivel viszonylag nagy követőszámmal rendelkezek és aktívan töltök fel képeket is
Twitterem nincs
Tiktok-om volt kb 2 napig
Rendkívül aktív vagyok mindegyik platformon, kivéve a Tiktokot. Ott csak leszek.
Szakmai értelemben vagyok csak aktív. Magáncélra egyáltalán nem használom egyiket sem.
Facebook- on aktív vagyok (profilkép nálam állandó),kb.napi egy óra,de sokszor lépek be kis időkre.
Elsősorban szakmai híreket,érdekességeket,egyéb híreket olvasok,szakmai csoportokba vagyok bent.
Többi platformot nem használom,nem is tervezem,hogy regisztrálok.
Facebook:Heti 1szer 2szer felmegyek 5 percre. Osztálycsoport meg stb.
Twitter:-
Insta:-
Tiktok:-
Reddit: Este lefekvés előtt olvasom,napi 30perc-1,5 óra attól függ hétvége/hétköznap.
Youtube: kizárólag akkor hallgatom ha valami mást csinálok közben,olvasok,főzök,takarítok,pakolok,tanulok stb így napi 1-2,néha 3-4 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!