Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen gyakran vagy fenn...

Milyen gyakran vagy fenn közösségi oldalakon, mint Facebook, Instagram, Twitter, Tiktok stb..? Mennyire élsz aktív életet ezeken és mit gondolsz azokról, akik minden képet és életük minden eseményét megosztják ezeken ?

Figyelt kérdés
Van profilképed? Milyen gyakran váltogatod ?

#Facebook #megosztás #Instagram #Kozösségi oldalak
2020. dec. 19. 12:19
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Több előnye, vagy hátránya van ennek ?
2020. dec. 19. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Facebookon fent vagyok 5 ével ezelőtti profilképem van, nem posztolok,nagyjából napi fél órát használom, hírportálokat olvasom rajta.

Instagramon nem vagyok fent

Twittert nagyjából 10 percet használóm naponta, nincs profilképem, nem posztolok.

Tiktokot nem használóm.

2020. dec. 19. 12:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Fent vagyok mindegyik platformon, azonban nem posztolok egyiken sem csak nézelődök.
2020. dec. 19. 12:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Facebookon fent vagyok, évente ha rám jön frissítem a profilképemet, vagy sportágammal kapcsolatos képet teszek fel. Naponta kb 3 percre nézek fel

Instagrammon napi órákat is eltöltök mivel viszonylag nagy követőszámmal rendelkezek és aktívan töltök fel képeket is

Twitterem nincs

Tiktok-om volt kb 2 napig

2020. dec. 19. 12:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Instagram, tiktok, Twitter. Ezeket egyaltalán nem használom. Facebookon van profilom, az egyetem miatt, de ezt sem használom, csak akkor nézek rá, ha valamit írnak az egyetemes csoportba. Nekem is régi képem van fent. Ettől függetlenül elég erős online életem van, ide napi szinten feljárok, a messengert is sokat használom, és youtubozni is szoktam. Szóval annyi, hogy más platformokra használok. Az hogy ki mit oszt meg, az engem nem érdekel. Mindegy nekem, hogy megosztja e vagy sem.
2020. dec. 19. 12:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Rendkívül aktív vagyok mindegyik platformon, kivéve a Tiktokot. Ott csak leszek.

Szakmai értelemben vagyok csak aktív. Magáncélra egyáltalán nem használom egyiket sem.

2020. dec. 19. 12:52
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Facebook- on aktív vagyok (profilkép nálam állandó),kb.napi egy óra,de sokszor lépek be kis időkre.

Elsősorban szakmai híreket,érdekességeket,egyéb híreket olvasok,szakmai csoportokba vagyok bent.

Többi platformot nem használom,nem is tervezem,hogy regisztrálok.

2020. dec. 19. 13:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen:utolsó vagyok: mégis inkább hátrány,mint előny.
2020. dec. 19. 13:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Facebook:Heti 1szer 2szer felmegyek 5 percre. Osztálycsoport meg stb.

Twitter:-

Insta:-

Tiktok:-

Reddit: Este lefekvés előtt olvasom,napi 30perc-1,5 óra attól függ hétvége/hétköznap.

Youtube: kizárólag akkor hallgatom ha valami mást csinálok közben,olvasok,főzök,takarítok,pakolok,tanulok stb így napi 1-2,néha 3-4 óra.

2020. dec. 19. 13:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak facebookon vagyok fennt, és oda is ritkán nézek be. Max egy nap egyszer végigpörgetem mi újság de inkább ritkábban, két vagy háromnaponta. A messengert rendszeresebben használom. Nem élek aktív életet, ritkán posztolok, a profilképemet is ritkán cserélem.
2020. dec. 19. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!