Mi volt az önmagaddal szembeni legnagyobb csalódásod?
Figyelt kérdés
Mikor csalódtál magadban a legnagyobbat? Mi volt az oka?2020. dec. 13. 21:14
11/19 anonim válasza:
Az, hogy nem tudtam összehozni egy nyamvadt jogosítványt, ami minden 2. embernek van.
12/19 anonim válasza:
Mindig is állítottam magamról, hogy én soha nem csalnék meg senkit. Aztán egyszer mégis megtettem. Azóta se bocsájtottam meg magamnak, gusztustalan húzás volt tőlem, és akkor csalódtam magamban.
13/19 anonim válasza:
Hogy kritikátlanul megbíztam emberekben, akikben nem kellett volna. Hogy sok esetben nem álltam magamért ki a szüleimmel szemben és hagytam, hogy a fejem fölött hozzanak döntéseket. Hogy sok embernek hagytam, hogy elnyomjon engem. Hogy nem sikerült a jogsi.
14/19 anonim válasza:
Nekem az volt a legnagyobb érvágás saját részemről amikor rádöbbentem, hogy akármennyire is szeretnék segíteni a lehető legtöbb emberen egyszerüen nem tudok. Mégpedig azért mert az embereknek igen önpusztító természete van és sajnos az értelmi szintünk is igen változatos. Pszichológusnak tanultam és foglalkoztam emberekkel. Hidd el örülök, hogy végül nem jött össze a suli.
15/19 anonim válasza:
Egyszer azt hittem, hogy a Tipp Mixezéssel tudok majd egy kiw pénzhez jutni, úgy, hogy amúgy nem értek semmilyen sporthoz és nem követem a sportvilág eseményeit. Először sok kis tétet buktam el, mert a neten hirdetett, ''tuti nyerő tippek' ' sosem jöttek be. Aztán egyszer felraktam 60 ezer forintot, egy olyan pénzből, ami másra volt... Nyertem rajta 37 ezret, ami akkor nekem nagy siker volt, mert diák voltam és semmi pénzem nem volt. Akkor valami hülyeség fogott el és felraktam 100 ezret egy utolsó pár percben lévő meccsre, gondotlam azon a kis szorzón is nyerek legalább pénzt. Nagy hülyeség volt, mert utolsó percben gólt rúgtak és fordult a kocka... Utána nagyon rossz passzban voltam, mert amúgy sem az én pénzem volt és akkor semmi pénzem nem maradt. Természetesen azután abbahagytam végleg, be kell látni ezzel csak az tud keresni, aki ért hozzá és sok időt tölt vele és sok pénzt tesz bele. De hosszú távon szerintem mindig az üzemeltetők járnak jól, mert sokkal többen buknak, mint amennyien nyernek nagyobb összeget.
16/19 anonim válasza:
Bizonyos szituációkban lefagyok, egyszerűen nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Ezen sürgősen változtatni kell.
17/19 anonim válasza:
Amikor először csaltam meg valakit. Aztán amikor a férjemet is megcsaltam. A legjobban pedig azt, hogy nem tudok parancsolni magamnak, érzelmi evő vagoyk és midnig csúszkál rajtam le-föl 10 kiló. Nagyon idegesítő.
18/19 anonim válasza:
9
Nem. Tapasz nem segített,e cigit próbáltam de mellette rá is gyújtottam a sima cigire is. Rágó nem ment mert mara a számat. Biorezonanciát még lehet bepróbálom, sokaknak bevált,azt a pár ezer ft-ot lehet rászánom.
19/19 anonim válasza:
Nem vettek fel abba az iskolába, ahová menni akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!