Egyszer anno mikor voltak játégképek és jatszottam rulleten mindig. Sokszor nyertem ugyan de izzasztoakat is lehet bukni.
Sokszor nem láttam más lehetöséget ahhoz hogy megforgassam a pénzt. (Most sem tudom hogyan lehet az életben duplazni triplazni azt ha van valamennyid.)
De szoval volt egy olyan pillanat hogy csak sajàt magam elött és csak sajàt magamnak(szoval senki nem befolyasolt nem akart lebeszélni, nem is tudtak rola csak azok, akik szinten jatszottak)szoval a lehetö leghatalmasabb igéretet tettem, a legnagyobb fogadalmam hogy nem fogok többé jatszani. Soha egyszersem. Teljes szivvel es maximàlis hittel igertem meg ezt magamnak es akartam ezt igy.
És ezek utàn mégis bementem jatszani..
A tovabbiakban màr nem volt nehéz nagyon a dolog mert ugye megszüntek a gépek.
De ez hogy sajàt magamnak mondok ellent. Ez nekem durva.
2020. dec. 13. 21:23
2/19 Metionin válasza:
Amikor nem vettem észre hogy kihasználnak érzelmileg, pedig előtte már sokszor megtették ezt és elhatároztam hogy többet nem engedem magam kihasználni. Aztán egyszer csak hoppá, már megint kihasználtak.
3/19 anonim válasza:
Az egész életem egy nagy önmagamban történő csalódás.
4/19 anonim válasza:
*Ennyi erövel mit erne tölem egy házassàgi fogadalom is vagy bàrmi. Sajat magamban nem tudok megbizni
2020. dec. 13. 21:24
5/19 anonim válasza:
Sorozatos leépülésből jöttem rá. Nagyon bíztam a körülöttem lévő emberek szavaiban, mert éretlennek tartottak, és úgy gondoltam, ők biztos jobban tudják. A hibáimról beszéltek folyton nekem és megmondták, mit tegyek, követtem őket, és egyáltalán nem olyan életem lett, mint amilyet akartam. Amikor erre ráébredtem egy nagyobb következmény után, csalódtam magamban, hogy miért nem hiszek saját magamnak. Azóta extrém szinten hű vagyok magamhoz akkor is, ha amit csinálok mindenki szerint hülyeség, de én mégis látom az értelmét.
2020. dec. 13. 21:29
6/19 anonim válasza:
Az,hogy nem tudom letenni a cigit. 16 éve szívom, ennyi idő alatt nem volt annyi akaraterőm,hogy lerakjam. Szóval akaratgyenge sz.ar vagyok.
2020. dec. 13. 21:34
7/19 anonim válasza:
6# mert nem akarat kérdése. Ez tévhit.
Ajànlom Allen Carr pdf-t
2020. dec. 13. 21:40
8/19 anonim válasza:
7
Eddig mindenki azt mondta,hogy ha igazán akarnám,le tudnám tenni. De én többnek érzem ezt a függést,konkrétan "beszövi" az életemet,a napom minden pillanatát. Így nehéz.. amit írtál már többen ajánlották, utána nézek majd. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!