21/36 anonim válasza:
Magától a haláltól nem tartok. Engem sokkal jobban feszélyez, hogy amikor eljön az idő, akkor nem szeretnék szenvedni. Egyébként pedig már az sem érdekel, ha már holnap nem ébredek fel, mert annyira tele van a szatyrom azzal, amire manapság a legtöbb ember azt mondja, hogy "élet".
22/36 anonim válasza:
Kérdező, a szentbeszédet és hittérítést, amit itt az előbb lenyomtál, a Vallás kategóriába írd inkább ! Tisztára mint a Jehovák, kéretlen térítés....
23/36 anonim válasza:
22 vagyok: A 18-es kommentedre gondolok kérdező. Bullshit az egész amit írtál és a fele sem igaz....
24/36 anonim válasza:
Én is a "rinyagéppel" értek egyet. Elegem van nekem is az életből. Vesebeteg vagyok -> Nem vállalhatok fizikai munkát -> Célom, hogy el akarom hagyni Magyarországot minnél előbb és közepesen fizető irodai állást kapjak-> ehhez papír kell mert anélkül nem vesznek fel ilyen munkahelyre-> nem tudom megszerezni a papírt, mert bukdácsolok meg 3 évet csúszok az egyetemmel -> hülye vagyok -> nem hagyhatom el az országot -> nincs miért élnem, mert semmi pénzért nem dolgoznék itthon hosszútávon -> inkább választom a halált. Az élet dominóeffektus, ha összedől, annyi, nem kezdheted újra, de a domminóeffektust a szerencsétlenség is kiválthatja.
25/36 anonim válasza:
A Rinyagép:
Na végre, valaki megerősített, hogy igazam van. Köszönöm :)
27/36 anonim válasza:
A Rinyagép:
Szabó Pétert is, meg a pozitív gondolkodókat is rendkívül utálom. Homokba dugják a fejüket. Jujjj, adósságom van, dejó, jujjj tökön rúgtak, de jó, jujj kirúgtak a munkahelyemről, dejó, egy bántalmazó családban élek, dejó, legalább nem árvaházban nőttem fel. Hányok tőlük....
28/36 A kérdező kommentje:
Mindenki meg fog állni Isten előtt. Lehet tagadni, de elkerülni nem. Ez valakinek rossz hír, valakinek jó. Döntsetek helyesen. Én csak elmondtam az igazságot, a döntés és felelősség mindenkinek magáé.
2020. dec. 8. 22:16
29/36 anonim válasza:
Hagyd már abba kérdező. isten és a baromságaitok nem létezik, pont. Elfogadhatod, vagy nem, de ez ettől még így van.
30/36 anonim válasza:
A Rinyagép: Kérdező, te milyen drogot szívsz ? Nekem is adjál belőle !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!