Miért tartják az állatkínzást nagyobb véteknek, mint az emverkínzást? Vagy nem tartják annak, csak én hiszem azt?
emberkínzásért 15-életfogyti jár.
mondjuk csonkításért,élve nyúzásért stb.
míg állatkínzásért felfüggesztett,vagy max 1 év letöltendő.
szóval?
Nem tartják nagyobb véteknek.
Csak az állatkínzás gyakrabban fordul elő, többet beszélnek róla, mert az állatok nem tudnak kiállni magukért, biztos ezért hitted ezt.
Én összehasonlítom az állatkínzást az MMA-val: az állatkínzásban látnak, hallanak az emberek hangokat, szenvedést, náluknál kisebb, nem egyenrangú felet bántanak. Ez megérinti őket.
Ellenben ott van az MMA: pusztán emberi brutalitásról van benne szó, és az emberek élvezik, sok nőnek ugyanúgy áll a nemlétező f*a, amikor ilyet lát, mint egy férfinak, persze csak akkor, ha nem őt csépelik... Vagy ki tudja: lehet, hogy ezt is élvezné valaki.
Sokan úgy gondolja, hogy amíg nem engem bántanak, akkor legalább műkszik a természetes szelekció. Na de kinek van joga így eldönteni dolgokat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!