Az osztályba van 3 fiú akik folyton a seggemet bámulják. És van, hogy rácsapnak meg belemarkolnak. Mit tehetnék?
Mit tehetnék ez esetben? kb 4napja kezdōdött.,. Jó eddig is bámulták meg mondogatták milyen jó segg stbstb ami eddig is nagyon idegesítō volt, de most már fogdoznak is.
Kinek tudnék errōl szólni? Illetve ha egy tanárnak szolnék ō mit tenne?
Nem akarok ebbōl nagy ügyet csinálni
Még én leszek a "nyafogó".
Valaki akivel volt hasonló mesélne, hogy mit csinált akkor, meg ilyenek?
Biztos...
Nekem a 156 centimmel és az 50 kilómmal sikerült. Ha valaki annyira betoji, hogy nem tudja magát megvédeni az nem az én bajom. Bár a legtöbb lánynak fontosabb a körme védelme (ami amúgy visszanő), mint az hogy üssön egy rendeset...
Köszönöm a tippeket és javaslatokat mindenkinek aki megérti a helyzetet!
Mellesleg azokhoz szólnék most akik belém kötöttek; pár évet kimaradtam az iskolából betegség miatt ezért vagyok lemaradva...de nem mintha ehhez sok közötök lenne.)
32: tehát pár évvel idősebb vagy az osztálytársaidnál?
Akkor nyilván fejlettebb is vagy, nem csoda ha a kiskamaszok ráizgulnak a doborulataidra.
Ajajj! NEM SZABAD TOVÁBB GERJESZTENI AZ AMÚGY IS BEINDULT FÉRFIÖSZTÖNÖKET!!!
Én inkább óvatosságból nem fogadnám meg a 36-os tanácsát - de akár tényleg jól el is sülhet...
Attól függ, hogy MILYEN TESTSÚLYÚ OSZTÁLYTÁRSAKRÓL van szó. Ha az iskola közössége előtt "égetnénk be" Őket, talán rövidtávon beválhat.
De hosszabb távon vajon?! (Mindenképpen FELNŐTT EMBER SEGÍTSEN - és a hatósági szerveken keresztül akár még a BÍRÓSÁGRA is...) Pártfogó ügyvédet remélhetőleg kirendelnek erre az esetre az alapjogok gyakorlása végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!