Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az osztályba van 3 fiú akik...

Az osztályba van 3 fiú akik folyton a seggemet bámulják. És van, hogy rácsapnak meg belemarkolnak. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Mit tehetnék ez esetben? kb 4napja kezdōdött.,. Jó eddig is bámulták meg mondogatták milyen jó segg stbstb ami eddig is nagyon idegesítō volt, de most már fogdoznak is.

Kinek tudnék errōl szólni? Illetve ha egy tanárnak szolnék ō mit tenne?

Nem akarok ebbōl nagy ügyet csinálni

Még én leszek a "nyafogó".

Valaki akivel volt hasonló mesélne, hogy mit csinált akkor, meg ilyenek?

2020. nov. 25. 13:16
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
15%
De nem érted, 19-es, hogy jogilag nem regisztrálhat ide??????
2020. nov. 25. 14:02
 22/38 anonim ***** válasza:
78%
És akkor most hagyjuk egyedül a problémájával? Szerintetek véletlen, hogy első körben nem a szüleit vagy egy tanárt kérdezett meg?
2020. nov. 25. 14:04
 23/38 anonim ***** válasza:
12%

A gyk akkor sem megoldás, mert nem regisztrálhat ide.

2020. nov. 25. 14:05
 24/38 anonim ***** válasza:
22%
Nem véletlen nem regisztrálhat ide 16 alatti. Nagyon sok a pedofil és pszichopata akik gyerek áldozatokat keresnek, ilyen helyen nagyon könnyen becserkészik az áldozatukat.
2020. nov. 25. 14:06
 25/38 anonim ***** válasza:
72%
Rúgjad tökön az egyiket, majd jelentsd ki ,hogy megtapogattalak mint te engem.
2020. nov. 25. 14:14
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom általános suli tekintve az online oktatásosdit ami még gázabb.. Ha megbízható az osztályfőnök (pl nem fog az osztály előtt téged beégetni mert ilyen is van) akkor szólj neki; ha nem számíthatsz rá akkor nyugodtan verjél egyet oda a következő fogdosónak, adott esetben rá is kiabálhatsz nyugodtan, nem te kezdted. Ha neked ez kellemetlen, akkor semmi joguk hozzád érni, a bámulás/beszólás is necces. Én már idegen férfit is ütöttem meg miután villamoson alám nyúlt, ne félj, utána nem volt nagy arca. Nem vagy köteles eltűrni, másik irányba nézni, vagy “elengedni” mert a fiúk úgy udvarolnak. Ha nekik lehet úgy udvarolni, neked meg lehet a te módokon jelezni ha nem fogadod szívesen (mert ugye arra sem vagy köteles)!
2020. nov. 25. 14:23
 27/38 anonim ***** válasza:
81%

24: ugyan már, 12 évesen szexelhet, 14 évesen már büntethető

DE 16 évesen nem kérhet segítséget??

Tudom, hogy szabály, de nagyon elcseszett szabály.

2020. nov. 25. 14:24
 28/38 anonim ***** válasza:
0%

Nyolcadikban nálunk is volt egy ilyen páros, ott mellmarkolászás is napirenden volt.

Szerintem a szülők nem is tudnak erről a legtöbb esetben a tanárok meg szemethunynak ha véletlenül a fülükbe is jut, mégis mit csináljanak. Hívják az erkölcsrendészetet?

2020. nov. 25. 14:38
 29/38 anonim ***** válasza:
87%

Térden rúgod, oldalba rúgod, tökön rúgod, megpofozod, "lekarmolod", szólsz a szüleidnek, az egyik tanárrnak, vagy akár a takarítónének is.

A lényeg, hogy ha szólsz valakinek, akkor felnőtt legyen az, mert más nem tudja helyre tenni a kölyköket, vagy pedig csak simán üss vissza. Én utóbbi párti voltam mindig.

2020. nov. 25. 15:20
 30/38 anonim ***** válasza:
0%

14 évesen egy sportoló, növésben lévő, amúgyis tesztoszteron túltengéses enyhén agresszív fiú jóval erősebb mint egy lány, ez nem megoldás, csak ront a helyzeten.

2020. nov. 25. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!