Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az osztályba van 3 fiú akik...

Az osztályba van 3 fiú akik folyton a seggemet bámulják. És van, hogy rácsapnak meg belemarkolnak. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Mit tehetnék ez esetben? kb 4napja kezdōdött.,. Jó eddig is bámulták meg mondogatták milyen jó segg stbstb ami eddig is nagyon idegesítō volt, de most már fogdoznak is.

Kinek tudnék errōl szólni? Illetve ha egy tanárnak szolnék ō mit tenne?

Nem akarok ebbōl nagy ügyet csinálni

Még én leszek a "nyafogó".

Valaki akivel volt hasonló mesélne, hogy mit csinált akkor, meg ilyenek?

2020. nov. 25. 13:16
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
37%
Jelents covidot! Garantálta távolságtartás.
2020. nov. 25. 13:22
 2/38 anonim ***** válasza:
94%
A legarcosabbnak elkapod a nadrágszíját - a hasánál, - majd erőteljesen felrántod akadásig! Ne félj, kerülni fog ezt követően!
2020. nov. 25. 13:27
 3/38 anonim ***** válasza:
94%

Tipikus kanos fiúk.

Legközelebb, ha hozzád érnek, vágd képen őket jó erőből. Semmi joguk nincs ahhoz, hogy fizikálisan hozzád érjenek.

2020. nov. 25. 13:28
 4/38 anonim ***** válasza:
85%
Pedig ez azért elég komoly ügy, túlmutat a "kölyökcsíny" kategórián. Szülők, igazgatóság, rendőrség bevonásával simán törvény elé állíthatóak szexuális zaklatás vádjával.
2020. nov. 25. 13:28
 5/38 anonim ***** válasza:
88%

4essel értek egyet. Szólj egy felnőttnek. Ofő, apukád, idősebb bátyád stb.

Ez nem oké.

2020. nov. 25. 13:30
 6/38 anonim ***** válasza:
0%

"fogdozàs" 🤦🤣

Nos, elég gàz, hogy nem tudsz tini fiùkat leszerelni. Mivel ez kimerìti a szexuàlis zaklatàs fogalmàt, ha elmùltak 14 évesek még büntethetőek is. Persze nagy valòszìnűséggel ők nem szàndékosan piszkàlnak, hanem dùlnak a hormonjaik. Inkàbb az iskola-pszichològushoz lenne érdemes első körben fordulnod.

2020. nov. 25. 13:32
 7/38 anonim ***** válasza:
91%

Azonnal beszelj az osztalyfonokoddel.

Nem kell “visszautni”, mert meg te kerulsz bajba.

Senkinek semmi joga hozzaderni, akar egy ujjal sem, nem hogy a fenekedet markolaszni!!!

2020. nov. 25. 13:34
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
En ilyenkor kaptam egy pofont attol a lanytol akinek a segget fogdostam :) Tudom neked is javasolni.
2020. nov. 25. 13:40
 9/38 anonim ***** válasza:
0%
Orulj neki, hogy jo segged van :) ... par ev mulva jo lesz ra visszagondolni :DDD
2020. nov. 25. 13:42
 10/38 anonim ***** válasza:
67%

Igen, ez már nagyon erősen a szexuális zaklatás kategória! Arra nagyon vigyázz, NEHOGY EGYSZER MEGERŐSZAKOLJANAK!!!

Hivatalos hatóságok előtt kell panaszt tenni, hogy NYILVÁNOSAN MEGALÁZNAK TÉGED. Komolyan zavart szenvedhet majd idővel a házaséleted, ha most nem lépsz nagyon határozottan.

Ráadásul többen is - mert ha még egy Valakiről lenne szó. (Én is voltam hasonló helyzetben 12 éves koromban egyszer. Éppen csak végigsimított a fenekemen egyszer a fiú, de iszonyú szégyenérzettel küzdöttem éveken át.)

Azért zavart annyira mert nagyon sokan néztek eközben. (Már nem emlékszem hányan pontosan, de kb. egy egész osztály.)

Fiatal éveimben is CIPELTEM MAGAMMAL ezt a terhet. Mostanában kezdtem valamennyire helyretenni magamban ezt az emléket - a negyvenes éveim második felében járok már.

(Érdekes helyzetbe kerültem egy nálam jóval fiatalabb férfival - és már kezd bennem MINDEN ÁTALAKULNI végre teljesen.) Ez a fiatal férfi valamennyire emlékeztetett sokáig erre az egykori "zaklató"-ra, de nem tudtam volna megmondani, hogy mi a bajom Vele...

2020. nov. 25. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!